Maya-astrokalenteri

UUTUUS: Maya-astrokalenteri:

Hyppää mukaan Tzolkinin jatkuvatoimiseen galaktiseen spiraaliin

Maya-astrokalenteri:

 • Koe päivien ja Tzolkinin sisältämien syklien vaihtuvia luonne-eroja.
 • Opi tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan.
 • Tahdista itseäsi uuteen aikakäsitykseen.
 • Löydä oma Maya profiilisi
 • Tutki kohtalonperheesi kokonaiskuvaa ja Mayasignatuurisi vaikuttavia voimia
 • Vertaile oman ja kumppanisi Maya signatuurien yhteensopivuutta
 • Voit käyttää sitä meditatiivisen työskentelysi inspiraationlähteenä.
Tilaa omaksesi!

UUTUUS: Maya-astrokalenteri

Maya-astro.fi julkaisee ensimmäisen digitaalisen Maya kalenterin Suomessa. Maya astrologiaan tutustuminen ja oman kosmisen rytmin seuraaminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa ja monipuolista. Tervetuloa laajentamaan omaa May-astrologista tietouttasi ja syventämään samalla itsetuntemustasi Maya-astrologiaan kalenterimme avulla.

Maya-astrokalenterin mahdollisuudet

Uusi Maya-astrokalenteri on nyt käyttäjäystävällisenä palveluna ulottuvillasi. Mayojen pyhän Tzolkin-kalenterin seuraaminen antoi aikanaan minulle itselleni rohkeuden hypätä uudenlaiseen elämään. Kalenterin sanomaa päivittäin tutkimalla sain voimaa tehdä pelottavalta tuntuvia ratkaisuja, joiden seurauksena toteutan nyt omaa missiotani mm. Maya-astrologina. Maya-astrologisen kalenterin tärkein tehtävä on antaa myös Sinulle mahdollisuus hypätä mukaan galaktisiin rytmeihin ja niiden elämääsi uudistavaan pyörteeseen.

Mitä hyödyn kalenterista ja mitä se pitää sisällään?

 • Saat Maya-astrologiset päivätulkinnat

  Tulkinnat perustuvat mayojen pyhään kalenteriin Tzolkiniin ja sen Dreamspell sovellutukseen. Maya-astrokalenteri tulkinnoissa seurataan jatkuvaa 260 päiväistä Tzolkinin kiertoa, sen rakenteiden ja eripituisien periodien kautta.

 • Kalenteri auttaa sinua tunnistamaan päivien energialaatuja

  Tulkinnat antavat heijastuspintaa havaintojen tekemiseen ajan luonteesta. Elämässä on hyviä ja vähän huonompiakin päiviä, mutta millä perusteilla niitä määrittelet? Tähän maya-astrokalenteri tuo lisää uusia näkemyksiä ja vertailukohtia.

 • Kalenteri tuo elämään intuitiivista rytmiä ja oikea-aikaisuutta

  Kun intuitio on herätetty ja luottamus sen antamiin viesteihin syntynyt, alkavat asiat tapahtua luonnollisesti ja oikea-aikaisesti. Virittäytyminen luonnolliseen ajan rytmiin saa näin toteutuessaan muotoa ja konkretiaa. Tulkinta on hyvä ottaa vastaan intuitiivisesti ja avoimin mielin, sillä pelkällä älyllisellä lähestymistavalla sen sisältö ei voi avautua täydellisesti.

Maya-astrokalenteri on ennen kaikkea itsetutkiskelun väline

Sen tarkoitus on voimaannuttaa ja luoda päivittäisen energian liikkeen myötä tietoista huomiota myös keholliseen olemukseen ja sen hyvinvointiin.

Miten kalenteri sitten käytännössä toimii?

Maya astrologi Esa Hyppönen lähettää sinulle päivittäin tulkinnan astrologisesta ajanlaadusta ja sen esiin nostamista merkityksistä suoraan sähköpostiisi tai voit tulla tarkastelemaan päiväkohtaisia merkintöjä Maya-astrokalenteriisi silloin kun se sinulle sopii.

Kuinka sitten luen kalenterin merkintöjä?

Kalenteria voi tarkastella eri ajanjaksoissa. Voit tutkia etukäteen tulevien jaksojen ja päivien luonnetta tai palata muistelemaan menneitä tapahtumia. (vuositason tzolkin kalenteri) Voit tietenkin edetä myös päiväkohtaisesti. Yleisin seuraamisen menetelmä onkin päivätason seuranta koska se tarjoaa reaaliaikaisen mahdollisuuden aisti päivän tapahtumia ja omia mielialoja. Voit halutessasi myös tietoisemmin ennakoida ja toimia päivän perusenergian viitoittaman luonteen mukaisesti.

Toinen suosittu tapa seurata kalenteria on tarkastella sitä kk-tasolla. Kun kilkkaat kk-tason kalenterissa näkyviä kuvakkeita, saat astrologin tekemän tulkinnan kyseisestä päivästä. Tulkinnan avulla voit paremmin ymmärtää omia tunteitasi ja ajatuksiasi ja saat luottamusta alitajuntasi esille tuomiin tuntemuksiisi. Omiin alitajuisiin tuntemuksiisi ja niihin luottamalla huomaat kuinka arvokasta onkaan kuunnella oman sydämesi ääntä ja kuinka todellisen onnen voi saavuttaa vain olemalla rehellinen itselleen.

Tilaa Maya-astrokalenteri omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi
Internet-yhteys ei toimi. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.

Tilausjaksosi pituus

Odota hetki ...


Täysi takuu! Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi."Hei Esa

Kalenteri on kyllä ihan huikea! Olen tilannut aiemmin pari henkilökohtaista maya-tulkintaa ja niiden sisäistäminen on vienyt oman aikansa, toki oikeassa nekin ovat olleet.
Nyt suuren kriisin juuri kokeneena selvitin hiukan taaksepäin juttuja ja en voinut kuin hämmästyä miten se kriisi sielläkin kalenterissakin näkyi. Kiitos tästä."

Terveisin
Sirpa

"Hei Esa !

Olen kovasti iloinen että tilasin Maya-astrokalenterin . Näyttää heti hyvin oikealta ja vahvistavalta aikaan missä elän.
Valoisin."

terveisin Pirjo

"Kiitos Esa viestistäsi

Viestisi sisältö vastasi juuri sitä mitä koin tänään.
Tilasin Maya-kalenterin tänään ja sain heti tuntea konkreettisesti kehotuntemuksia joita luin kalenterista. Koska osasin kohdistaa tutkimukseni oikeaan kohtaan. Kehotuntemuksien aistiminen oli minulle spontaanin luonnollista joskin yllätyin kokemuksesta positiivisesti.
Yksi portti mielen syvyyksiini avautui, hienoa oppia uutta itsestä. Hienoa että tällainen Maya kalenteri on saatu käyttöömme."

Terveisin Minna

Mitä Maya-kalenteri pitää sisällään?

Päiväkohtainen tulkinta Maya-merkistäsi - Maya-astro.fi

Päiväkohtaisen tulkinnan

Päivän energiakuvaus vallitsevan teeman mukaan.

Päiväkohtainen kehonosan tulkinta - Maya-astro.fi

Päiväkohtaisen kehonosa tulkinnan

Kuinka päivän energiat resonoivat kehossa.

Kohtalonperheen

Peruskohtalonkuvan merkkien ja suuntien kuvaukset.

Maya-signatuurien yhteensopivuusvertailu - Maya-astro.fi

Maya-symbolien yhteensopivuusvertailun

Kenen kanssa synkkaa? Kenen kanssa ei.

Oman Maya-profiilisi

Kooste kaikista maya-astrologisista vaikuttajistasi.

Linna- ja aaltojaksot

Tzolkinin keskeisimmät periodit ja niiden toiminta.

Lohikäärmejaksot

Yhteydet aistielimiin.

Neljän galaktisen vuodenajan kuvaukset

Henkisen atmosfäärin rotaatiot.

Maya-tietopaketti - Maya-astro.fi

Maya-tietopaketin

Syventävää tietoa Dreamspellin ja Tzolkinin rakenteista.

Syventävä Maya-blogi - Maya-astro.fi

Syventävän Maya-blogin

Mayaa maan ja taivaan väliltä.

Tilaa omaksesi!
*

Joulukauppa on avoinna!

Tervetuloa hankkimaan joulun parhaimmat lukulahjat.

Tutustu tuotteisiin