Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Tiedosta symbolisi taustalla vaikuttavat Maya-energiat

Astrologiset erityispiirteet

  • Täydennä tietoutta mayasignatuurisi erityispiirteistä
  • Tunnista uusia työkaluja itsetutkiskelusi tueksi
  • Avaudu uusille visioille maya-olemuksesi laajentamiseksi.
Tilaa omaksesi

Tutki oman maya-symbolisi taustalla vaikuttavien energioiden ominaislaatuja

Maya-astrologia on maya-kulttuuriin liittyvän Tzolkin kalenterin ja siihen pohjautuvan Dreamspell-järjestelmän tulkitsemista. Kirjoita alla oleviin kenttiin syntymäaikasi ja käy katsomassa millaisia taustaenergisia vaikutuksia oman maya-astrologisen syntymämerkkisi takaa löytyy. Samalla saat pienen näytteen sen sisällöstä. Tämä ja paljon lisää selviää Maya-astrologisesta Elämän Olosuhdetulkinnasta.

validointi virhe
Jotain meni nyt tässä päässä pieleen. Kokeile hetken päästä uudelleen.

{{ maya.name }}

{{ maya.title }}

{{ maya.text }}

UUTUUS: Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Tzolkinin rakenteita tarkastelevan Dreamspell-järjestelmän pohjalta tulkinnan alkuun on luettelon omaisesti kerätty vallitsevia positioita. Merkittävimmät näistä käydään tulkinnassa läpi. Voit tarkastella niitä viitteenomaisena matkaoppaana tutustuessasi merkkisi yksilölliseen olemukseen, eli mitä ne tässä hetkessä juuri sinulle edustavat.

Syvennä itsetuntemustasi

Muista, että symboliin henkilökohtaiselle tasolle leimatun tiedon voi lopulta täysin avata vain kyseinen ihminen itse, eli sinä. Lähtötason perus-informaatio antaa jokaiselle symbolille vain luonteenomaisen suunnan, jota mieli voi seurata. Tiedon syvempään avautumiseen tarvitaan kaikkien intuitiivisten lähestymistapojen lisäksi aina myös luovuutta, leikkimielisyyttä sekä uteliasta mielenlaatua.

Löydä voimavarasi

Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa. Ennen muuta ne ovat voimavaroja, vaikkei niitä kaikessa tavanomaisuudessaan osaa voimavaroikseen aina tunnistaa. On varsin tavallista, että näkökulmien kaventuessa omavoimaisuus muuttuu näkymättömäksi, utopistiseksi valinnan mahdottomuudeksi. Siksipä on hyvä tiedostaa perustotuus. Mitään elämässäsi ei tapahdu sattumalta eikä mikään ongelma ole loppujen lopuksi niin suuri, ettei juuri sinulla olisi olemassa siihen myös parasta mahdollista ratkaisua. Kysymys maya-symboliikassa on muistamisesta, muistin palauttamisesta, eikä niinkään uuden oppimisesta.

Olosuhdetulkinta sopii sekä täydentäväksi tiedoksi jo elämäntulkinnan saaneelle, että myös ensimmäiseksi mayatulkinnaksi.

Maya-astrologi Esa Hyppönen
Valkoinen itsevallitseva koira

Hei Astron lukija

”Tulkinta auttaa ymmärtämään omia erityispiirteitä ja omia henkisiä valmiuksia ikivanhojen viisauksien näkökulmasta. Nyt tätä Kultaisen Rodun sisäistä viisautta tarvitaan suuren muutoksen toteuttamisessa.

Suosittelen lämpimästi Valkoisen Itsevallitsevan Koiran laatimaa Olosuhdetulkintaa oppaaksi uudelle aikakaudelle, joka on jo alkanut.”

Astrologisi Seppo Tanhua

Tilaa omaksesi

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Maya-astrologinen elämän olosuhdetulkinta

Maya-astrologinen elämän olosuhdetulkinta 29,90 €

Tilaa omaksesi

Mitä muut kertoivat?

"Hei! Kiitos lähettämästäsi tulkinnasta! Olen nyt lukenut sen muutamaan kertaan läpi, ja osittain se vahvisti omia käsityksiäni ja tuntemuksiani, mutta aina sitä oppii jotakin uutta ja ihmeellistä! Olen itse asiassa saanut paljon voimia tämän vuoden "hallitsijaltani", eli Keltaiselta Kristalli Soturilta. Aina kun tunnen olevani uupunut, ajattelen tuota soturienergiaa, ja oloni on heti paljon positiivisempi ja "taistelunhaluisempi". Huomasin myös, että maya-astrologinen tulkintani on hyvin samankaltainen kuin länsimainen vastaava. Varsinkin luonnepuolella tuli samoja asioita vastaan. Maailmankaikkeus siis toimii täydellisessä harmoniassa."

- Sanna

"Hei, Kiitos tulkinnasta. Oli hämmästyttävää, miten tuttua, miten vastaavia asioita olen saanut ymmärrykseeni astrologian kautta, sekä muunlaisen henkisen opastuksen kautta elämäni varrella. Kaikki tulkinnassasi oli tuttua ja tunnistettavaa - arvokasta, juuri ymmärrystä laajentavaa, hieman toisenlaisesta vinkkelistä katsottuna omaa elämää. Lukeminen herätti paljon tunteita ja oivalluksia eletystä, ja pääsin sen avulla taas lähemmäs itseni ydintä, jota etsin. Toisaalta suru: kun "samat asiat" aina varmistuvat, ja ne ovat tiedossani, minussa, miten ihmeessä jatkuvasti kahlaan, miksen jo ole pinnalla?! Pääseekö sinne koskaan?! Eli monenlaisia tunteita, mietteitä herättivät kauniit tekstisi, halusin niistä kiittää. Lämpöä ja voimaa sinulle ja hyvälle työllesi jota teet."

- Marika

"Hei, Tilasin Astron kautta Maya horoskoopin. Oli mielenkiintoinen ja ihan paikkansa pitävä. Hämmästelin että miten elämän vahvuus / heikkous alueet tulevat esiin. Eniten pilkettä silmäkulmiin nousi lukiessa kommentista "vaihtaa suvereenisti työpaikkaa ". Olen vaihtanut alaa ja työpaikkoja vallan kepeästi viime vuosina. Nuorempana yrittäjänä kun pakersin kymmenen vuotta samassa duunissa, olotilani ei ollut hyvä. Nyt olen saanut siunauksen sille että "olen tällainen valkoinen rytminen tuuli" joka menee ja tulee. Tosi osuvaa oli myös Sinisen Galaktisen Myrskyn luonne kuvaus. Siinä "parantaja" elementti kolahti myös täysillä. Kiitos, annoit uudenlaista näkökantaa aikuisen naisen itsetutkiskeluun."

- Terkuin Valkoinen Rytminen Tuuli