Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Maya-astrologinen Elämäntulkinta

Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaaKatso oma Maya-merkkisi

Maya-astrologia on Maya-kulttuuriin liittyvän kalenterin lukemista. Kirjoita alla olevaan kenttään syntymäaikasi ja käy katsomassa oma Maya-merkkisi. Samalla pääset katsomaan myös Maya-astrologi Valkoisen Itsevallitsevan Koiran laatiman pienen tulkinnan kyseisestä merkistä.

validointi virhe
Jotain meni nyt tässä päässä pieleen. Kokeile hetken päästä uudelleen.
Astrologiset erityispiirteet

  • Löydä itsesi Maya-astrologian valossa
  • Ymmärrä omia käyttäytymismallejasi
  • Kasva vahvemmaksi persoonaksi
Tilaa tästä

Maya - Astrologinen elämäntulkinta

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa.

Tulkintamalli perustuu mayojen Tzolkin matriisiin, jota pidetään kaikkien mayakalentereiden yhteen tahdistavana lähteenä, eräänlaisena äitikalenterina. Nykyaikainen maya-astrologia tunnetaan parhaiten Jose Argǜellesin kehittämänä Dreamspell-järjestelmänä, joka on osoittanut toimivuutensa ympäri maailman.

Tilaa omaksesi

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Mitä muut kertoivat?

"Lukiessani tulkintaani näin siellä itseni. Liikutuin monta kertaa, kun löytyi selityksiä "höperyyksilleni". Uskon astrologiaan ja varsinkin alkuperäiskansojen viisauteen.

Mutta silti tulkinnan tieto hämmästytti ja sain sieltä vahvistusta tuntemuksilleni ja ominaisuuksilleni. Kuulostanenko narsistiselta, kun tuntui että olisin lukenut enemmänkin itsestäni..:)

Toivotan Sinulle menestystä ja hyvää vuoden jatkoa! Työsi on hyvin arvokasta!"

- KIITTÄEN SININEN RESONOIVA KÄSI

"Kiitokset Maya-tulkinnasta! Oli kuin olisi lukenut omaa sielunkirjan tekstiä. Löytyi asioita jotka on niin lähellä minua itseä että mitenkä voi olla mahdollista. Ajatuksia jotka olen itsekin miettinyt mielessäni enkä ole kenellekään kertonut.

Tämä auttajana oleminen oli ihmeellistä koska olen tässä muutaman vuoden ajalla tehnyt täyskäännöksen työn saralla vastuksesta perhepiirissä huolimatta. Ja potenut siitä syyllisyyttä kun on tehnyt niin kun tuntuu hyvältä.

Usean kerran luettua löytyy aina uutta ajateltavaa ja tunne että olen vasta alussa elämäni polulla."

- VALKOINEN SPEKTRINEN TUULI

Olen lukenut tukinnan useaan otteeseen ja ihmetellyt montaa asiaa, jotka pitävät kohdallani täysin paikkansa. Tunnistan itseni Valkoiseksi Resonoivaksi Maailmojen Sillanrakentajaksi, myös kaikki siihen sisältyvät ristiriitaisuudet. Mielenkiintoista on myös se, että numerologian ja astrologian tulkinnat ovat kertoneet minulle hyvin paljon samoja asioita.

- Valkoinen Resonoiva Maailmojen Sillanrakentaja