Zotz
24.9- 13.10

Maya Haab - Zotz

24.9- 13.10

+ yhteistyökykyinen, vakaumuksellinen, vilpitön, hyvää tarkoittava
- pelokas, herkkäuskoinen, kärttyisä, häilyvä

Tarkoittaa: lepakkoa, kalastusta, sammalta, talven alkua.

Kuten siivekkäät olennot hallitsevat ilman ja kalat veden maailman, symboloi Zotz erilaisten elementtien lainalaisuuksien hallintaa ja myös niiden yhdistämistä. Tässä kuussa syntyneillä on erityinen herkkyys aistia intuitiivisesti toisten ihmisten tunnetiloja ja ympäristön energioita. Saatat nähdä totuuden tunnepitoisten kiistojen taustalla ja siten tuoda esiin tilannetta parantavia ratkaisumalleja. Zotz valmistaa uuteen kehitysvaiheeseen edellytysten mahdollistamissa puitteissa.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Susan Sarandon, näyttelijä
Syntynyt: 4.10.1966 New York

source: Wikipedia

Susan Sarandon kuuluu sukupolvensa arvostetuimpiin elokuvatähtiin. Sarandon aloitti uransa 1970-luvulla, jolloin hän esiintyi muun muassa kulttielokuvassa The Rocky Horror Picture Show (1975). Klassikoksi ovat nousseet myös Thelma ja Louise (1991) sekä Pikku naisia (1994).

Susan Sarandon sai naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Kuolemaantuomittu (1995), jonka ohjasi hänen tuolloinen elämänkumppaninsa, näyttelijä Tim Robbins.

Gwyneth Patrol, näyttelijä
Syntynyt: 27.9.1972 Los Angeles California

source: Wikipedia

Hänet palkittiin roolistaan elokuvassa Rakastunut Shakespeare parhaan naispääosan Oscarilla, Golden Globellaja SAG-palkinnolla. Vuodesta 2008 Paltrow on näytellyt Rautamiehen rakastettua Pepper Pottsia Marvelin elokuvissa Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), The Avengers (2012) ja Iron Man 3 (2013).

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi