Yaxkin
23.11–12.12

Maya Haab - Yaxkin

23.11–12.12

+ optimistisuus, henkisyys, ihmisen parhaimpien ja ylevimpien ominaisuuksien näkeminen, innostuneisuus
- fanaattisuus, kiivaus, sitoutumattomuus, ongelmien väistäminen

Tarkoittaa: uutta aurinkoa, auringon jumaluutta, iltaruskoa, vehreyttä.

Yaxk`in kuvaa yhteyttä mayojen aurinkojumala Ah Kiniin. Monet tämän merkin haltioista olivat muinaisia aurinkopappeja ja näkijöitä, jotka johtivat maya-yhteisön henkisiä tapahtumia. Merkki antaa suojaa sairauksilta ja negatiivisilta ajatuksilta. Se taistelee pimeyttä vastaan tuomalla valoa ja parannusta sellaisten ihmisten pariin, jotka kamppailevat sisäisten ristiriitojensa kanssa. Tässä kuussa syntyneiden on kuitenkin itse oltava tarkkana oman pimeytensä kanssa. On toistuvasti kyettävä puhdistautumaan sisäisesti, jotta oma valo voisi loistaa kirkkaana.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Anna Mae Bullock ”Tina Turner” rock laulaja
Syntynyt: 26.11.1939 Nutbush Tennessee

source: Wikipedia

Turner tunnetaan voimakkaasta soul-äänestään ja energisistä lavaesiintymisistään. Turner on saanut kymmenen Grammy-palkintoa. Häntä on kutsuttu "Rock and rollin kuningattareksi".

Turnerin levyjä on myyty noin 200 miljoonaa kappaletta. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan Turner on myynyt enemmän konserttilippuja kuin kukaan toinen sooloartisti koko musiikin historiassa.

Rolling Stone -lehti on nimennyt Tinan kaikkien aikojen parhaimpien laulajien joukkoon. Tina on listattu 25 parhaan tanssijan joukkoon, Tina on myynyt enemmän konserttilippuja kuin kukaan toinen artisti maailmassa ja hänet on nimitetty Oprah Winfreyn 25 legendaarisimpien naisten joukkoon.

New York Daily Newsin listalla Turner oli maailman 10. rikkain naisartisti 350 miljoonan dollarin omaisuudella.

Benjamin Edward Meara ”Ben Stiller” koomikko, näyttelijä ja elokuvanohjaaja
Syntynyt: 30.11.1965 New York

source: Wikipedia

Näyttelijänä hän on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa Perhe on painajainen, Sekaisin Marista ja Zoolander. Stillerin ohjaustöitä ovat muun muassa Reality Bites, Sähköputkimies ja Tropic Thunder. Hänellä on myös ollut televisiossa oma Emmy-palkittu sketsisarjansa nimeltä The Ben Stiller Show.

Vuonna 2010 Forbes julkaisi ”Hollywood’s Animation A-List” -listan, jossa lueteltiin kymmenen menestyksekkäintä Hollywood-näyttelijää animaatioiden parissa. Menestys mitattiin elokuvien lipputulojen perusteella. Stiller oli listalla jaetulla seitsemännellä tilalla yhdessä Tom Hanksin kanssa.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi