Yax
22.1–10.2

Maya Haab - Yax

22.1–10.2

+ analyyttinen, ihmisläheinen, huolehtivainen, ajattelun riippumattomuus
- tahdittomuus, omanvoiton tavoittelu, epävarmuus, haluttomuus toteuttaa vakaumuksen mukaista elämää

Tarkoittaa: vihreää myrskyä, Venusta, kukkakimppua, etelän ilmansuuntaa.

Yax on ihana rakastava merkki. Tähän kuukauteen syntyneille se tarjoaa luonnollista avoimuutta ja auttamisen halua. Saatat välttää viimeisen asti kaikkea vähänkään vastakkainasetteluun viittaavaa, sillä arvostat rauhaa ja hiljaisuutta. Voit tehdä maailmassa paljon hyviä pyyteettömiä tekoja, jotka auttavat muita jaksamaan paremmin ongelmiensa keskellä. Vapaaehtoistyökin voi kuulua tähän kategoriaan. Tästä saat myös itse hyvän mielen ja elämän perustavan kantavan pinnan, joka tukee korkealle moraalille pohjautuvaa oikeudentajuasi.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Carrie Underwood, Yhdysvaltalainen kantrilaulaja
Syntynyt: 10.3.1983 Muskogee, Oklahoma

source: Wikipedia

Carrie Underwood ponnahti julkisuuteen voittamalla American Idolin neljännen tuotantokauden. Vuonna 2005 Underwood julkaisi ensimmäisen levynsä Some Hearts, joka on myydyin naisartistin debyyttisooloalbumi kantrimusiikissa. Sitä seurasi lokakuussa 2007 julkaistu studioalbumi Carnival Ride ja marraskuussa 2009 julkaistu Play On. Carrie Underwood on myös tehnyt oman version Disneyn Lumottu-elokuvan "Ever, ever after" -laulusta.

Shakira Isabel Mebarak Ripol koumbialainen laulaja-laulauntekijä
Syntynyt: 2.2.1977,Barranquilla, Columbia

source: Wikipedia

Maailman suosituimpien joukkoon noussut laulajatar tekee suurimman osan musiikistaan itse. Hänelle on omistettu tähti Hollywood Walk of Famella vuonna 2011.

Shakiran ensimmäinen englanniksi laulettu single ”Whenever, Wherever”, joka muun muassa näyttävän videonsa ansiosta nousi vuoden suurimmaksi hitiksi maailmalla. Shakira julkaisi She Wolf -albuminsa lokakuussa 2009. Suosituimmat singlejulkaisut olivat ”She Wolf” ja ”Did It Again”. Albumi menestyi kohtalaisesti Yhdysvalloissa ja hyvin muualla maailmassa.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi