Xul
3.11–22.11

Maya Haab - Xul

3.11–22.11

+ emotionaalinen, myötätuntoinen, keskittymiskykyinen, heikkouksia ymmärtävä
- uppiniskainen, määräilevä, suvaitsematon, helposti loukkaantuva

Tarkoittaa: koiranhäntää, koirajumalaa, henkeä joka ilmaisee itseään eläinten kautta.

Mayoille ajatus reinkarnaatiosta oli yhtä luonnollinen kuin käsitys ajan syklisyydestä. Kuoleman jälkeisellä polulla koiraa arvostettiin henkisenä oppaana, joka osoitti oikeaa suuntaa kohti uuden elämän ilmentymismuotoa. Tämän kuukauden aikana syntyneet ihmiset voivat ilmaista suurta luottamusta ja armoa kanssaihmisiään kohtaan. Myönteisyys on heidän voimavaransa jota he voivat jakaa kaikille, jotka tuntevat suurta hätää tai epätoivoa omassa elämässään.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Leonardo Wilhelm DiCaprio näyttelijä ja elokuvantuottaja
Syntynyt: 11.11.1974 Los angeles, California

source: Wikipedia

Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Titanic (1997), Lentäjä (2004), The Departed (2006), Suljettu saari (2010), Inception (2010), Django Unchained (2012), The Great Gatsby – Kultahattu (2013), The Wolf of Wall Street(2013) ja The Revenant (2015). DiCaprio on kuusinkertainen Oscar-ehdokas, kolminkertainen Golden Globe -voittaja, sekä Screen Actors Guild -voittaja. DiCaprio voitti parhaan miespääosan Oscar-palkinnon vuonna 2016 elokuvasta The Revenant.

Alicia Chrstian Jodie Foster näyttelijä ja ohjaaja
Syntynyt: 19.11.1962 Los Angeles California

source: Wikipedia

Jodie Foster teki läpimurron elokuvassa Taksikuski (Taxi Driver, 1976), kun hän vasta 13-vuotiaana näytteli prostituoitua. Foster sai roolista Oscar-ehdokkuuden paras naissivuosa -kategoriassa. Vuonna 1988 Foster sai ensimmäiset Golden Globe- ja Oscar-palkintonsa pääosaroolista elokuvassa Syytetty (The Accused), jossa hän näytteli joukkoraiskauksen uhria. Seuraavat ja toistaiseksi viimeiset Golden Globe- ja Oscar-palkinnot hän sai elokuvasta Uhrilampaat (The Silence of the Lambs, 1991), jossa hän näytteli naispääosan.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi