Wo
15.8–3.9

Maya Haab - Wo

15.8–3.9

+ rohkea ja uhrautuva, vastuunkantaminen, anteliaisuus, lojaalisuus
- loukkaantuu helposti, kovasydämisyys, vähättelevä käytös muita kohtaan, epäaitous

Tarkoittaa: mustaa taivasta, mustaa jaguaaria, yötä, sammakkoa, suomaata.

Tämä merkki on yönäkijä joka voimistaa sinua illan ja aamun välisenä aikana. Voimaeläiminä jaguaari ja sammakko antavat joustavuutta ja rohkeutta kohdata haasteita silmästä silmään. Tässä kuussa syntyneitä kiehtovat mysteerit ja seikkailut uusissa paikoissa. Myös vanhat kulttuurit ja muinaiset esineet saattavat kiehtoa ja herättää kiinnostuksen historiaan. Yö on mysteereiden kohtaamispaikka. Wo kohtaa hiljaisuuden yön pimeimpinä hetkinä ja yhdistyy sen ikiaikaiseen voimaan.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Usain St. Leo Bolt, pikajuoksija
Syntynyt: 21.8.1986 Trelawny, Jamaica

source: Wikipedia

Bolt on 100 ja 200 metrin matkoilla nelinkertainen olympiavoittaja ja seitsenkertainen maailmanmestari. Hän pitää hallussaan molempien pikamatkojen maailmanennätyksiä. Henkilökohtaisten saavutusten lisäksi hän on Jamaikan pikaviestijoukkueen jäsenenä voittanut kaksi kultaa olympialaisissa ja neljä MM-kilpailuissa. Tiedotusvälineiden Boltille antama lempinimi on ”Lightning Bolt”.

Ben Geza Affleck-Boldt, näyttelijä, elokuvanohjaaja sekä käsikirjoittaja
Syntynyt: 15.8.1972 Berkeley,California

source: Wikipedia

Affleckin näyttelijän ura alkoi jo lapsena, jolloin hän esiintyi PBS-kanavalla esitetyssä televisiosarjassa sekä useissa televisioelokuvissa. Varsinaisen näyttelijän uran Affleck aloitti 1990-luvulla, jolloin hän esiintyi useissa merkittävissä elokuvissa. Affleckin varsinainen läpimurto koitti vuoden 1997 jälkeen, jolloin Affleck sai Oscar-palkinnon yhdessä Matt Damonin kanssa elokuvakäsikirjoituksestaan elokuvaan Will Hunting – syntynyt neroksi. Affleck on myös ohjannut elokuvan nimeltä Gone Baby Gone, jonka pääosaa näyttelee hänen pikkuveljensä Casey Affleck. Affleck sai toisen Oscar-palkintonsa ohjaamastaan ja yhdessä Grant Heslovin ja George Clooneyn kanssa tuottamasta elokuvasta Argo.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi