Wayeb
21.7–25.7

Maya Haab - Wayeb

21.7–25.7

+ levollisuus, lujuus, intuitiivisuus, kestävyys
- epävarmuuden pelko, herkkänahkaisuus, ailahteleva

Tarkoittaa: pahoja päiviä, maan jumaluutta, peikkoa.

Wayeb jakso kestää vain 5 päivää. On uskottu että nämä päivät tuovat tullessaan epäonnea ja ikävyyksiä. Se ei kuitenkaan pidä aivan paikkansa. Tämä tasausjakso on myös kuluneen haab-vuoden tilinpäätöksen aikaa. Juhlallekin on paikkansa jos menestys on ollut hyvä, mutta myös virheistä saa oppia. Tällä ajanjaksolla syntyneet ovat diplomaatteja tasoittamaan vaakakupit sellaiseen asentoon, että tilanne tyydyttää ja mahdollinen epäharmonia pääsee vakautumaan. Kaikkien puhdistavien toimenpiteiden huomioiminen on näiden päivien aikana tärkeää.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Jennifer Lyn Lopez laulaja, näyttelijä, tuottaja ja muoti-ikoni
Syntynyt: 24.7.1969 Thr Bronx, New York

source: Wikipedia

Lopez sai näkyvyyttä musiikkiteollisuudessa esikoisalbuminsa, On the 6 (1999), julkaisun jälkeen. Albumilta julkaistu kappale "If You Had My Love" menestyi monessa maassa ja se myi kultaa muun muassa Sveitsissä, Saksassa ja Ranskassa sekä platinaa Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Lopez johti aikakauslehti People en Español "100 vaikutusvaltaisinta latinalaisamerikkalaista" -listaa helmikuussa 2007. Musiikin ja näyttelemisen lisäksi Lopez on suunnitellut vaatteita ja monia hajuvesiä. Viihdeteollisuuden ulkopuolella hän puolustaa ihmisoikeuksia, rokotteita ja tukee Children's Hospital Los Angelesia. People-lehti nimesi keväällä 2011 Jennifer Lopezin maailman kauneimmaksi naiseksi. Lopez sai 20. kesäkuuta 2013 oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle. Se oli järjestyksessään Walk of Famen 2500. tähti.

Robin McLaurin Williams, näyttelijä ja koomikko
Syntynyt: 21.7.1951 Chigago Illinois
Kuollut: 11.8.2014

source: Wikipedia

Williams tuli tunnetuksi suositusta televisiosarjastaYstäväni avaruudesta (Mork & Mindy), jota esitettiin vuosina 1978–1982. Varsinainen läpimurto elokuvanäyttelijänä tapahtui elokuvassa Hyvää huomenta, Vietnam (1987), jossa hän esitti radiojuontajaa, joka viihdyttiVietnamin sodan aikaisia amerikkalaisia sotilaita radio-ohjelmallaan. Williams tunnetaan myös arvostetuista rooleistaan elokuvissa Kuolleiden runoilijoiden seura (1989) ja Will Hunting – syntynyt neroksi (1997), josta hänet palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla. Muita tunnettuja Williamsin elokuvia ovat muun muassa Hook – Kapteeni Koukku (1991), Mrs. Doubtfire (1993), Jumanji (1995), Flubber (1997), One Hour Photo (2002) sekä Theodore Rooseveltin rooli elokuvissa Night at the Museum – yö museossa (2006) ja Night at the Museum 2 (2009).

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi