Sip
4.9.–23.9

Maya Haab - Sip

4.9.–23.9

+ auttamisen halu ja hellyys, sympaattisuus, terveydestä huolenpitäminen, omistautuminen
- ylikriittinen, oikullinen, pidättyvä, liikaa vaativa

Tarkoittaa: leimautumista, kunniaa, verisidettä, myrskyä.

Tähän merkkiin yhdistyy tulen ja ilman elementit. Se antaa tässä kuussa syntyneille ja syvää lempeyttä ja läheisyyden kaipuuta. Sip on johtava merkki. Kun oma rauha ja tasapaino on saavutettu, kehittää se ennakoimisen kykyä hallita erilaisia tulevaisuuden kuvioita kaavailtujen suunnitelmien mukaan. Luonto ja erityisesti metsä on tärkeä voimaantumisen paikka tämän kuukauden aikana. Sipin voimaeläin on peura.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Beyonce Giselle Knowles-Carter, R&B- ja pop-laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja muotisuunnittelija
Syntynyt: 4.9.1981 Houston Texas

source: Wikipedia

Beyoncé on tullut tunnetuksi perustamansa Destiny’s Child -trion kautta. Destiny’s Childin kaksi muuta laulajaa ovat Kelly Rowland ja Michelle Williams. Destiny’s Child teki loistokkaan uran myyden 52 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja levyttäen neljä listaykkössingleä Billboard-listalle. Trio on myös voittanutGrammy-palkintoja R&B-kategoriassa. Yhtye hajosi vuonna 2005 jäsenten lähdettyä soolourilleen #1’s-kokoelman julkaisun jälkeen.

Vuoteen 2011 mennessä Beyoncé oli myynyt maailmanlaajuisesti noin 75 miljoonaa levyä.

Henry Charles Albert David ”Prinssi Harry”
Syntynyt: 15.9.1984 Lontoo, Englanti

source: Wikipedia

Harry on Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan nuorempi poika sekä Britannian kuningatar Elisabet II:n pojanpoika. Prinssi Harry on viidentenä kruunuperimysjärjestyksessä isänsä sekä veljensä prinssi Williamin ja tämän kahden lapsen, prinssi Georgen ja prinsessa Charloten, jälkeen.

Prinssi Harry on aiheuttanut lukuisia kohuja ja hänet tunnetaan juhlijana ja naistenmiehenä. Hän on myöntänyt kokeilleensa marijuanaa ja juoneensa alkoholia alaikäisenä. Poliisitutkinnan seurauksena Harry joutui vieroitushoitoon, josta kiitos kuuluu Harryn isälle Charlesille.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi