Sek
14.10–2.11

Maya Haab - Sek

14.10–2.11

+ osallistuva, vilpitön, älykäs, neuvottelukykyinen
- päättämättömyys, määräilevä, manipuloiva, oikullinen

Tarkoittaa: Taivasta ja Maata.

Tähdillä, planeetoilla sekä niiden henkisellä merkityksellä oli keskeinen merkitys mayojen avarakatseiselle maailmankäsitykselle. Tämän kuun aikana syntyneillä ihmisillä on näkemystä luovia ihmissuhteisiin liittyvien ongelmatilanteiden keskellä. He pystyvät laittamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja löytämään realistisia ratkaisuja asioiden setvimiseksi. Ole hyvä ystävä ja auttaja, kun huomaat että voit tarjota tukeasi jollekin. Muista kuitenkin kunnioittaa jokaisen vapaata tahtoa.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Julia Fiona Roberts, näyttelijä
Syntynyt: 28.10.1967 Smyrna, Georgia

source: Wikipedia

Hänen läpimurtoelokuvansa oli Pretty Woman vuodelta 1990, jossa hänen vastanäyttelijänä oli Richard Gere. Elokuva aloitti Robertsin uran yhtenä korkeimmin palkattuna näyttelijänä maailmassa. Roberts oli ensimmäinen naisnäyttelijä jolle on maksettu 20 miljoonaa dollaria yhdestä elokuvasta. Tällä hetkellä hän ja Cameron Diaz jakavat maailman parhaiten palkatun naisnäyttelijän tittelin. Roberts on yksi kolmesta näyttelijättärestä (tieto heinäkuulta 2005), jotka ovat saavuttaneet 20 miljoonan dollarin palkkiorajan yhdestä elokuvasta. Muut kaksi ovat Cameron Diaz ja Angelina Jolie. Robertsin kohdalla tämä tapahtui vuonna 2000 elokuvasta Erin Brockovich.

Hillary Diane Rodham Clinton yhdysvaltalainen politiikko ja yhdysvaltalojen 42. presidentin puoliso
Syntynyt: 26.10.1947 Chigago, Illionois

source: Wikipedia

Hillary Clinton on yhdysvaltalainen poliitikko, joka toimi Yhdysvaltain ulkoministerinä Barack Obaman hallituksessa, entinen New Yorkin osavaltion nuorempi senaattori ja on Yhdysvaltojen 42. presidentin Bill Clintonin puoliso.

Hillary Clinton tavoitteli demokraattien presidenttiehdokkuutta vuoden 2008 presidentinvaaleissa, mutta hävisi esivaalit niukasti Barack Obamalle. Ennen poliittista uraansa hän on toiminut asianajajana. Hän tavoittelee puolueensa ehdokkuutta vuoden 2016 presidentinvaaleissa.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi