Pax
22.5–10.6

Maya Haab - Pax

22.5–10.6

+ päättäväisyys, periaatteellisuus, nopeus, viehättävyys ja hauskuus
- fatalistisuus, hätäileminen, levottomuus, nopea kyllästyminen yksityiskohtien viimeistelyyn

Tarkoittaa: istutusaikaa, puumaa, nuolta, rumpua.

Tässä kuussa syntyneet ihmiset ovat yleensä hyvin onnekkaita, sillä heidän henkisenä voimaeläimenä vaikuttaa jaguaari. Merkki motivoi panemaan toimeen annettuja tehtäviä ja ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia muidenkin puolesta. Hyvänä neuvonantajana Pax vahvistaa suosiota ja kunnioitusta kanssaihmisten keskuudessa. Tämän kuukauden aikana oikea aikaisuutta ja rohkeutta haastetaan.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Clint Eastwood näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja
Syntynyt: 31.5.1930 San Francisco, California

source: Wikipedia

Hän on uransa aikana näytellyt liki 80 elokuvassa. Don Siegelin klassinen poliisielokuva Likainen Harry oli Eastwoodin varsinainen läpimurto Hollywoodissa. Tähän rooliin hän palasi neljästi. Eastwoodin muita vahvoja näyttelijäsuorituksia ovat Don Siegelin ohjaamassa elokuvassa Pako Alcatrazista ja Wolfgang Petersenin elokuvassa Tulilinjalla. Eastwood ei ollut uransa alussa kriitikoiden suosikki, mutta yleisö kuitenkin piti hänestä ja hän näytteli monessa tuottoisassa elokuvassa 1970-luvulla. Kriitikoiden hyväksynnän hän kuitenkin saavutti vasta voitettuaan Oscarin.

Heidi Klum malli, televisiojuontaja, muotisuunnittelija, tuottaja ja liikenainen
Syntynyt: 1.6.1973 Saksa

source: Wikipedia

Klum on esiintynyt muun muassa Voguen, Ellen ja Marie Clairen kansissa. Klumista tuli tunnettu esiinnyttyään Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja työskenneltyään Victoria’s Secretin aluasumallina. Klum on juontanut vuosien 2002, 2007, 2008 ja 2009 Victoria’s Secretin muotinäytökset. Joulukuussa 2004 Klumista tuli tositelevisiosarjan Muodin huipulle (engl. Project Runway) emännöitsijä, tuomari ja vastaava tuottaja. Sarjassa muotisuunnittelijat kilpailevat mahdollisuudesta saada mallistonsa esille New Yorkin muotiviikolla ja voittaa rahaa oman mallistonsa julkaisemiseen. Klum on saanut työstään sarjan parissa Emmy-ehdokkuuden kaikkina neljänä tuotantokautena.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi