Muwan
2.5–21.5

Maya Haab - Muwan

2.5–21.5

+tarkkaavaisuus, ajankäytön optimoiminen, järjestelmällisyys, taiteellisuus
- hitaus ratkaisuja tehtäessä, materiaalisuus, kaavamaisuus, liiallinen realistisuus

Tarkoittaa: pöllöä, tulta, Jumalan sadetta ja pilviä.

Muwanissa tulen ja veden tasapaino antaa vahvuutta hallita tunne-elämää. Tässä kuussa syntyneet voivat ovat varsin suorasukaisia, koska he odottavat muilta rehellisyyttä ja suoruutta. Jos jotain on vialla, asioihin puututaan. Elämän nautinto voi löytyä kun elämäntavat vastaavat moraalisia standardeja ja oikeudenmukaisuus yleisemminkin pääsee toteutumaan.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Adele Laurie Blue Adkins, laulaja ja lauluntekijä
Syntynyt: 5.5.1988 Lontoo, United Kingdom

source: Wikipedia

Adele, on englantilainen laulaja-lauluntekijä. Hänen debyyttialbuminsa 19 julkaistiin vuonna 2008. Se oli sekä kaupallinen että arvostelumenestys. 19 on myynyt Britanniassa seitsenkertaisesti ja Yhdysvalloissa kahdesti platinaa sekä Suomessa kultaa. Hänen uransa Yhdysvalloissa lähti käyntiin hänen esiinnyttyään televisio-ohjelmassaSaturday Night Live vuoden 2008 lopulla. Vuoden 2009 Grammy-palkintogaalassa Adele otti vastaan parhaan uuden artistin ja parhaan naisartistin palkinnot.

Cherilyn Sarkisian LaPier laulaja, laulun-tekijä ja näytteljä
Syntynyt: 20.5.1946 El Centro, California

source: Wikipedia

Cher on yli 50-vuotisella urallaan hän on saanut sekä Oscar-, Emmy-,Golden Globe- että Grammy-palkintoja. Hän nousi kuuluisuuteen Sonny and Cher -duon myötä. Duo hajosi vuonna 1974, minkä jälkeen Cher siirtyi soolouralle, näytteli elokuvissa ja oli mukana televisio-ohjelmissa. Cher sai vuonna 1987 parhaan naispääosan Oscarin elokuvasta Kuuhullut (Moonstruck). Myöhemmin hän on näytellyt muun muassa elokuvassa Burleski (Burlesque).

Soolouransa aikana Cher on myynyt yli 100 miljoonaa äänitettä. Hän teki pitkän jäähyväiskiertueen, joka päättyi Hollywoodiin huhtikuussa 2005. Paluun esiintymislavoille hän teki toukokuussa 2008.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi