Mol
13.12–1.1

Maya Haab - Mol

13.12–1.1

+ sopeutuva, uudistumiskykyinen, johtava, käytännöllinen
- hyökkäävä, välinpitämätön, pinnallinen, egoistinen, ylikriittinen

Tarkoittaa: vettä, jaguaaria, pilvien kerääjää, valmistautumista.

Moniin mayojen symboleihin yhdistetään jaguaari ja niin on myös tämän merkin kohdalla. Jaguaari aktivoi elämänvoimaa ja auttaa suuntaamaan henkiselle matkalle. Toipuminen elämän vaikeista tilanteista on tämän merkin ihmisille nopeampaa, sillä he osaavat kääntää epäonnistumiset voitoiksi eivätkä jää roikkumaan kielteisiin asioihin. Asiat koetaan kuitenkin hyvin syvällisesti. Symbolissa on rauhoittavaa voimaa ja levollista johtajuutta joka herättää luottamusta kanssaihmisissä. Mol voi puhua sinulle sateen välityksellä. Kuuletko pisaroiden ropinan katolle tai veden pinnalle? Anna veden viestien voimaannuttaa sinua.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Denzel Washington, näyttelijä
Syntynyt: 28.12.1954 New York

source: Wikipedia

Denzel Washington teki äpimurtonsa suuren yleisön tietoisuuteen näyteltyään 1980-luvun alussa sairaalasarjassa Sairaalan syke (St. Elsewhere). Hän näytteli sarjassa sen alusta loppuun asti (1982–1988) hahmonaan tohtori Phillip Chandler.

Vuonna 1987 Washington esitti apartheidin vastustajaa Steve Bikoa Richard Attenboroughin elokuvassa Huuto vapaudelle ja sai Oscar-ehdokkuuden kategoriassa paras miessivuosa. Hän oli ehdolla samassa sarjassa myös vuonna 1990, jolloin hän voitti palkinnon suorituksestaan elokuvassa Glory.

Oltuaan kahdesti aiemmin ehdolla, Washington palkittiin vuonna 2002 parhaan miespääosan Oscarilla suorituksestaan elokuvassa Training Day, jossa hän esitti korruptoitunutta poliisia Alonzo Harrisia.[2] Jo mainittujen lisäksi muita Washingtonin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Pelikaanimuistio ja Philadelphia.’

Christina Maria Aguilera laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä
Syntynyt: 18.12.1980 New York

source: Wikipedia

Aguileran ensimmäinen albumi, Christina Aguilera, julkaistiin vuonna 1999, ja sen menestys teki hänestä yhden vuosituhanteen vaihteen teinipopin aallon menestyneimmistä artisteista. Myös vuonna 2002 julkaistuStripped ja vuonna 2006 julkaistu Back to Basics menestyivät hyvin maailmanlaajuisesti. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Genie in a Bottle”, ”What a Girl Wants”, ”Dirrty” ja ”Beautiful”.

Aguilera on voittanut viisi Grammy-palkintoa, muun muassa Best New Artist -palkinnon vuonna 2000. Aguilera on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa albumia.

Vuonna 2010 Aguilera näytteli Cherin kanssa musikaalielokuvassa Burleski. Aguilera on myös yksi yhdysvaltalaisen The Voice -ohjelman alkuperäisistä tuomareista, ja hän on esiintynyt ohjelmassa neljänä kautena.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi