Mak
23.3–11.4

Maya Haab - Mak

23.3–11.4

+ avoin ja aloitteellinen, tukee muita unelmien tavoittamisessa, puolustaa heikkoja
- ihmistuntemuksen puutteet, kateellinen, ei ole vastaanottava, vallanhaluinen

Tarkoittaa: jumalallista numeroa kolme, suljettua kantta.

Tässä kuussa syntyneet ihmiset voivat olla melkoisia mysteereitä kanssa ihmisilleen. Heistä voi olla vaikea saada syvällisempää selkoa, koska he haluavat enimmäkseen pitää omat asiansa omana tietonaan. Vain harvat luotettavat ystävät saattavat päästä heidän lähelleen. Tätä merkkiä edustavat ihmiset ovat kuitenkin melko sosiaalisia ja viihtyvät muiden seurassa. Älä siis unohda hyviä ystäviäsi, mutta muista ladata itseäsi myös omissa oloissasi rentoutuen. Kaikkea ei tarvitse jakaa, eikä kysymys tässä ole suinkaan itsepäisyydestä.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Tommy Hilfiger, muotisuunnittelija
Syntynyt: 24.3.1951 Elmira, New York

source: Wikipedia

Vuonna 1979 Hilfiger muutti New Yorkin kaupunkiin. Liikemies Mohan Murjanin avulla hän julkisti ensimmäisen Tommy Hilfiger -vaatemallistonsa vuonna 1985. Vuonna 1992 yritys listautui pörssiin, ja vuoteen 2004 mennessä sillä oli palveluksessaan yli 5 400 työntekijää.

Sijoitusyhtiö Apax partners osti yrityksen 1,6 miljardilla dollarilla vuonna 2006, ja neljä vuotta myöhemmin Apax myi sen eteenpäin Calvin Kleinin omistajalle, Philips-Van Heusen -yhtiölle kolmella miljardilla dollarilla (2,2 miljardia euroa). Hilfiger jatkaa yhtiön pääsuunnittelijana.

Sarah Jessica Parker, näyttelijä
Syntynyt: 25.3.1965 Nelsonville, Ohio

source: Wikipedia

Sarah Jessica Parker on näytellyt kaikki tuotantokaudet Sinkkuelämää-sarjassa pääroolissa ollutta Carrie Bradshawta. Sarjan tekeminen lopetettiin vuonna 2004 ja sitä tehtiin kuusi tuotantokautta. Sarja keskittyi neljän manhattanilaisen uranaisen elämään. Roolistaan Carrie Bradshaw’na Parker sai sekä Emmy- että Golden Globe –palkinnot.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi