Kumk'n
1.7–20.7

Maya Haab - Kumk'n

1.7–20.7

+ pitkäjänteisyys, lujuus, hyvä muisti, avuliaisuus
- liiallinen itsekontrolli ja huolehtiminen, pitkävihaisuus, omistushalu

Tarkoittaa: krokotiiliä, maissinpalkoa, viljaa, pimeyden herroja, sateen ja kasvien jumaluutta.

Tämän merkin voimaeläin on krokotiili. Se antaa sitkeyttä, kärsivällisyyttä ja selviytymiskykyä jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin. Tässä kuussa syntyneet ihmiset kokevat onnistumista työn tekemisen kautta. Valmisratkaisut eivät ole heitä varten. Syvällinen ymmärrys kasvaa nimenomaan prosessin itsensä kautta, jalostuen siitä henkilökohtaiseksi kokemusperäiseksi viisaudeksi. Tässä kuussa muutoksiin kannattaa varautua ennakolta, jotta ratkaisevat askeleet sujuisivat kivuttomasti.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Frederik Carlton “Carl” Lewis yleisurheilija
Syntynyt: 1.7.1961, Birmingham Alabama

source: Wikipedia

Lewisia pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista yleisurheilijoista. Hän kilpaili 100 metrillä, 200 metrillä, pikaviestissä sekä pituushypyssä. Hän voitti yhteensä yhdeksän olympiakultaa ja yhden olympiahopean. MM-kisoissa hän voitti kahdeksan maailmanmestaruutta, yhden hopean ja yhden pronssin. Hän on yksi neljästä urheilijasta, jotka ovat yltäneet neljään peräkkäiseen henkilökohtaiseen kultamitaliin kesäolympialaisissa. Lewis valloitti kaikki pituushypyn olympiakullat vuosina 1984–1996. Muut neljään peräkkäiseen henkilökohtaiseen olympiakultaan yltäneet ovat Paul Elvstrøm, Al Oerter ja Ben Ainslie. Nykyään Lewis keskittyynäyttelijän työhönsä.

Nelson Rolihlahja Mandela eteläafrikkalainen politiikko
Syntynyt: 18.7.1918 – 5.12. 2013 Mveso, Transkei, Etelä Afrikka

source: Wikipedia

Mandela teki merkittävää rotusorron vastaista työtä Etelä-Afrikassa. Mandela vastaanotti elämänsä aikana yhteensä yli 250 palkintoa, joista huomattavin on vuoden 1993 Nobelin rauhanpalkinto. Hän oli ansioritarikunnan kunniajäsen ja Johanniittain ritarikunnassa sekä hän vastaanotti Presidential Medal of Freedomin George W. Bushilta. Heinäkuussa 2004 Johannesburgin kaupunki myönsi hänelle Freedom of the city -kunniaosoituksen Orlandossa Sowetossa.

Mandela oli ensimmäinen elävä ihminen, joka sai Honorary Canadian citizenship of Canada -arvonimen. Hänellä oli myös Order of Canada -kunniamerkki. Vuonna 1990 hän vastaanotti Intian hallitukselta Bharat Ratna -palkinnon. Samana vuonna hänelle myönnettiin Leninin kansainvälinen rauhanpalkinto.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi