Keyab
11.6–30.6

Maya Haab - Keyab

11.6–30.6

+ tiedonhalu, monipuolisuus, kekseliäisyys, ajattelun tuoreus, nuorekkuus
- takertuminen, hermostuneisuus, juoruilu, leimautuminen yhden asian taakse

Tarkoittaa: kilpikonnaa, kuun jumalatarta, ykseyttä.

Tämän merkin voimaeläin on kilpikonna. Tässä kuussa syntyneet omaavat vahvaa tunne-elämän syvyyttä jota he pyrkivät kanavoimaan käytännön elämään. He ovat myös hyviä analyytikkoja koska maailma ja sen rakenne kietoo heitä. Erilaiset taiteenlajit, kuten kirjallisuus ja musiikki, voivat toimia hyvinä rentoutumiskeinoina ja hektisen arjen vastapainona. Hengellisyys puhuttelee ja muokkaa persoonallista näkökulmaa elämän perusolemuksesta.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Meryl Streep näyttelijä
Syntynyt: 22.6.1949 Summit, New Jersey Yhdysvallat

source: Wikipedia

Hän on työskennellyt sekä elokuvissa, televisiossa että teatterissa. Streep on hyvin arvostettu näyttelijä ja hän on voittanut Oscar-palkinnon kolme kertaa.

Streep on ollut ennätykselliset 19 kertaa Oscar-ehdokkaana, eli useammin kuin yksikään mies- tai naisnäyttelijä aikaisemmin. Lisäksi hän on ollut ehdolla ennätykselliset 29 kertaa Golden Globe -palkinnon saajaksi ja on voittanut palkinnon kahdeksan kertaa, joten hänellä on enemmän ehdokkuuksia ja voittoja kuin yhdelläkään mies- tai naisnäyttelijällä aikaisemmin. Streep on palkittu uransa aikana lisäksi muun muassa kahdella Emmyllä, kahdella Baftalla, kahdella SAG-palkinnolla ja Cannesin elokuvajuhlien palkinnolla.

Mike Tyson raskaansarjan nyrkkeilijä
Syntynyt: 30.6.1966 Brooklyn, New York

source: Wikipedia

Tyson syntyi ja varttui Brooklynin Bronsvillen lähiössä. Hänen vanhempansa olivat Lorna Smith Tyson ja Jimmy Kirkpatrick.Tysonin varhainen lapsuus oli onneton. Hän kasvoi Bronsvillen kaduilla. Nuorena hän ajautui usein ongelmiin poliisin kanssa ja hänet erotettiin koulusta tappelun vuoksi.

Vain 9-vuotiaana Tyson oli pidätetty kaikkiaan 52 kertaa. Lopulta Tyson päätyi Upstate New Yorkissa Tryon Schoolin poikakouluun. Bobby Stewartin ohjauksessa Tysonin nyrkkeilytaidot ja kyvykkyys nyrkkeilykehään huomattiin.

Mike Tyson saavutti ammattilaisena painoluokkansa maailmanmestaruuden kahdesti. Paitsi nyrkkeilijän urastaan, tunnetaan hänet myös yksityiselämänsä ongelmista. Hänet tuomittiin vankilaan raiskauksesta vuonna 1992, mikä katkaisi hänen uransa tilapäisesti. Hän näyttäytyi myös elokuvassa Kauhea kankkunen ja Kauhea kankkunen 2.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi