Keh
3.3–22.3

Maya Haab - Keh

3.3–22.3

+ lempeys, romanttisuus, luovuus, syvä ymmärtäminen ja myötäelämisen kyky
- itsesääli, eskapistisuus, vajoaminen liialliseen melankolisuuteen, riippuvaisuus

Tarkoittaa: punaista myrskyä, puita, itäistä ilmansuuntaa.

Tässä kuussa syntyneet ovat rauhaa rakastavia ja yhtenäisyyttä tukevia persoonia. Saatat äidillisesti haluta pitää huolta ja kaitsea ympärillä tapahtuvien aktiviteettien etenemistä. Seisot myös lujana oikeaksi tuntemiesi asioiden takana. Aika ajoin päästät intohimot valloilleen, mutta teet senkin useimmiten hallitusti. Jos tyyneys ja keskittymiskyky ovat päässeet katoamaan, on kävely metsässä tällekin merkille loistava keino voimaantua uudelleen.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Reese Witherspoon, näyttelijä
Syntynyt: 22.3.1976 New Orleans, Louisiana

source: Wikipedia

Hänen läpimurtoelokuvanaan pidetään Blondin kostoa (2001), jonka myötä hänen uransa nousi aivan uudelle tasolle. Sweet Home Alabamassa vuonna 2002 Witherspoon näytteli pääroolissa nuorta muotisuunnittelijaa, jonka hän koki ”henkilökohtaisena”. Vuonna 2003 Witherspoon esiintyi Blondin kosto 2 -elokuvassa, jonka palkkio – 15 miljoonaa dollaria – nosti hänet yhdeksi parhaiten ansaitsevista naisnäyttelijöistä.

Bruce Willis, näyttelijä, tuottaja ja muusikko
Syntynyt: 19.3.1955 Idar-Oberstein, Germany

source: Wikipedia

Näyttelijä Bruce Willis ensimmäisen kerransplash televisiossa " Moonlighting " ennen tulossa iso - screen tähti kautta osumia kuten " Die Hard ", " Pulp Fiction " ja "Sixth Sense . "

Hänen uransa alkoi televisiossa 1980-luvulla ja jatkui toiminta-, komedia- ja draamafilmeissä. Hän on tunnettu osastaan John McClanena Die Hard -elokuvasarjassa, joka on ollut kaupallinen menestys. Hän on esiintynyt yli 70 elokuvassa, joihin kuuluvat menestysfilmit Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta (1994), 12 apinaa (1995), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), Kuudes aisti (1999), Sin City (2005), Red (2010), The Expendables (2010), Moonrise Kingdom (2012), Looper (2012) ja The Expendables 2 (2012).

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi