K'ank'in
12.4–1.5

Maya Haab - K'ank'in

12.4–1.5

+ avoimuus, vastaanottavaisuus, ilo, hellyys, kyky arvostaa muiden osaamista, taiteellisuus
- kapea-alaisuus, hitaus, liiallinen nautintokeskeisyys

Tarkoittaa: maa äitiä, koiraa, keltaista, alista maailmaa keltaista aurinkoa.

Tätä merkkiä ympäröi ilo, leikkisyys ja uskollisuus. Rakkaus luomakuntaa kohtaan kumpuaa K`ankinin suuresta avarasta sydämestä. Tässä kuussa syntyneiden on tärkeää huomata maailmassa oleva kauneus, sen sijaan että mieli keskittyisi aina negatiivisiin uutisiin. Elämän ikuisen kierokulun ja jatkuvuuden ajatus valaa vahvuutta olla uskollinen myös rakkaus elämässä.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Kate Hudson, näyttelijä
Syntynyt: 19.4.1979 Los Angeles, Yhdysvallat

source: Wikipedia

Kate Hudson on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hudson nousi julkisuuteen saatuaan Oscar-ehdokkuuden vuonna 2000 elokuvasta Melkein julkkis. Hän esiintyy myös nuorten musikaalisarja Gleessä neljännellä tuotantokaudella, jossa hänen roolinsa on Cassandra July.

Victoria Beckham, muotisuunnittelija ja laulaja
Syntynyt: 17.4.1974 Hertfordshire, Englanti

source: Wikipedia

Hänet tunnetaan parhaiten 90-luvun tyttöyhtye Spice Girlsin jäsenenä sekä jalkapallotähti David Beckhamin vaimona. Spice Girlsissä Victoriasta käytettiin myös lempinimeä "Posh Spice”.Victoria ja David Beckham avioituvat 4. heinäkuuta 1999. Parilla on kolme poikaa: Brooklyn, Romea ja Cruz. Pariskunnan neljäs lapsi on tyttö Harper Seven.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi