Ch'en
2.1–21.1

Maya Haab - Ch'en

2.1–21.1

+ ahkeruus, kauneusarvojen ymmärtäminen, sovinnaisuus, sitkeys, uskollisuus
- egoistinen, fatalistisuus, kriittiset ennakkoasenteet, täydellisyyteen tähtääminen

Tarkoittaa: mustaa taivasta ja myrskyä, kuuta, leikkokukkia, läntistä ilmansuuntaa.

Tämä mielikuvitusrikas ja luova merkki on kuin yön salaperäisyys itse. Tämän kuun aika syntyneet ovatkin luovimmillaan yleensä myöhään illalla ja alkuyöllä. Kuu stimuloi syvien tunteiden paloa ja rakkauden taivaita syleileviä tunnustuksia. Aina tämä ei ole kuitenkaan yksinkertaista, jos itseluottamus vielä horjuu. Ch´en pyrkii kuitenkin tuomaan elämään seikkailuja ja jännitystä jotta aistit pysyisivät avoinna uudelle.

Myös heillä on sama Maya Haab merkki

Dawid Bowie, muusikko, näyttelijä ja taiteilija
Syntynyt: 8.1.1947 Lontoo, Englanti
Kuollut: 10.1.2016 New York, Yhdysvallat

source: Wikipedia

Bowie aloitti musiikkiuransa 1960-luvulla. Hänen läpimurtoalbuminsa oli The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972), ja kansainväliseksi supertähdeksi hänet nosti albumi Let’s Dance (1983). Bowie jäi levytystauolle vuoden 2003 jälkeen mutta julkaisi ennen kuolemaansa vielä kaksi albumia 2010-luvulla.

Michelle Obama, Yhdysvaltain 44. presidentin vaimo, lakimies
Syntynyt: 17.1.1964 Chigago Illinois

source: Wikipedia

oukokuussa 2006 Michelle Obama valittiin Essence-lehden "Maailman 25 inspiroivinta naista (engl. 25 of the World's Most Inspiring Women)" -listalle. Yhdysvaltain ensimmäisenä naisena Michelle Obamasta on tullut tyyli-ikoni. Hän on kampanjoinut lasten liikalihavuutta vastaan ja perusti Valkoisen talon pihamaalle luomupuutarhan keväällä 2009.

Löydä oma Galaktinen Signatuurisi

Syntymäajan mukaan laskettu Maya-nimi toimii Galaktisena Signatuurina, jolla voit löytää oman sijaintisi Tzolkinissa ja siihen perustuvassa 13-kuun kalenterissa.

On olemassa 260 erilaista mahdollisuutta värähdellä tuossa kehoa, mieltä ja henkeä yhdistävässä energiassa ja antaa sen vaikuttaa persoonan kautta ympäristöön.

Löydä Galaktinen Signatuurisi