Sillanrakentajan täydentyminen ja uuden jakson alku

Kirjoitettu: 22.11.2016

Tuskinpa Sillanrakentajan aaltojakson päättävälle kosmiselle positiolle voisi osua voimallisempaa päivämäärää kuin 22.11. Siihen ikään kuin tiivistyy sitä viisautta ja mestaruuden valoa, jota matkalla yli maailmoja yhdistävien siltojen on saattanut kokea ja tallentaa niin ajatuksiin kuin tunteisiin. Kuluvan jakson opetus on voinut kohdistua etenkin siihen, kuinka epävarmuuksista ja peloista huolimatta on kyennyt tekemään itsenäisiä aloitteita, lähtemään liikkeelle ja antaa luopumisen kulttuurille mahdollisuuksia toimia oman elämän uudistajana. 

Läsnä olemisen sietäminen tässä aaltojakson vaiheessa alkaa olla ajankohtaista. Asioiden painopisteitä ei siis suuremmin kannata lähteä enää muuttamaan, vaan nyt vedetään yhteen saatuja kokemuksia ja tehdään huomiota ympäröivän maailman tilasta. Eli kuinka se heijastuu sinuun ja sinä siihen?

Kosmisen soinnun asemassa kuitenkin kerätään jo voimia uusia aikomuksia varten. Sysäysvoimaa kohti tulevaa on itse asiassa koottu jo muutaman päivän ajan, sillä aaltojaksot kasvavat toisiinsa kiinni kuin meren aallot, ollen lopulta yhdestä taustavoimasta dynaamisesti esiin kasvavia voiman eri ilmentymiä, joihin kuitenkin sisällön luomme itse. 

Seuraavaa aaltojaksoa edustava Magneettinen Myrsky on jo heräämässä omaan voimaansa.  Tunne pysyvyydestä voi tuntua entistä epävarmalta, vaikka käytännön tasolla kaikki näyttäisi olevan entisellään. Voimistuva mielen levottomuus voi olla merkki keskeneräisten asioiden tarpeesta tulla loppuun saatetuksi. Siksi ne myös rekisteröityvät nyt tavallista helpommin.

Myrskyn aaltojakso on laittamassa liikkeelle muutoksia jotka ovat odottaneet vuoroaan. On oikea hetki alkaa viedä asioita päätökseen ja vapauttaa niihin sitoutuneita energioita parantamiseen ja parantumiseen yhdistyviin toimintoihin. Myrsky on voimallinen parantaja merkki erityisesti henkisellä aspektillaan. Sen puhdistava voima on intensiivistä, vaikka sitä ei välttämättä aina ole helppo tunnistaa tai nimetä. Se voi kuitenkin palkita yllättävän avokätisesti. Milloinkaan ilma ei ole niin raikas ja helppo hengittää, kuin myrskyn jälkeen. Elämänvoimaa on purkautumassa uusiin alkuihin.

 

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen