Mihin katseet kohdistuvat?

Kirjoitettu: 19.11.2016

Aaltojakson puolivälin ylitys tapahtui 16.11 Keltaisen Resonoivan Ihmisen merkissä. Kuinka sinä mahdoit resonoida sen tasapainoa tavoittelevan olemuksen kanssa? Päivän energialatauksessa oli melkoisesti ammennettavaa, olihan se myös galaktisen aktivaation voimapäivä. Saitko kiinni sen vapauden janosta, kaihosta olla omassa voimassaan särkymätön ja silti herkkä ja haavoittuva?

Ihmisen tahto on väkevä voima. Se on luomistyömme moottori, joka voi viedä uskomattomiin tavoitteisiin. Joskus tahto vie meitä sinnekin, mihin emme halunneet joutua tai mitä emme oikeasti tahtoneet kokea. Näinä päivinä turhuuden markkinoilla onkin tarjolla paljon sellaista, joka sekoittaa todellisen tarpeen ja turhamaisuuden toisiinsa, siksi erottelukykyä on saanut hioa. On haastavaa olla tahdonalaisen olemisen ulottumattomissa, mutta myös näille hetkille on omat paikkansa. Ne auttavat kartoittamaan vapautemme ja vastuumme ehkä vielä häilyviä rajoja.

Aaltojakson loppupuolta silmäilee 19.11 planetaariseen tarkkailupisteeseensä kohoava Kotka. Pidäthän silmät auki. Tulevaisuus on jo mukana tässä hetkessä. Katso tarkemmin ja näe olemassa oleva tilanteesi ilman tuskastumista yksityiskohtiin, jotka voivat olla vielä levällään. Muotoutumassa on jotain sellaista, jonka näkeminen vaatii etäisyyden ottamista kohteesta, jopa suuremman etäisyyden, kuin mitä fyysisillä silmillä voi tehdä.

Yksityiskohtien välisille yhteyksille on löydettävissä uutta merkityssisältöä.  Keskeneräisiä asioita on toki mahdollista vielä korjata eheäksi, mutta mielikuvituksen on päästävä Kotkan tavoin rasitteettomaan ja ennakkokäsityksistä vapaaseen liitoon, hengittämään vapaita tuulia. Siltoja rakennetaan nyt mielen ja hengen välille.

 

Terveisin maya-astrologi

Esa Hyppönen