Syyspäivän tasaus 22.9 -20.12.2017 : Vuosineljännestä hallitsee mayamerkki Yliääni Tuuli

Kirjoitettu: 21.9.2017

Syksy on värejä, ilman kirpeyttä, tähtitaivasta ja pohjoisen puolelle kääntyviä tuulia. Se on myös sadonkorjuun ja tulevaan talveen valmistautumisen aikaa.  Luonnon alkaessa vetäytyä lepotilaan on se merkki ihmisellekin laskea kierroksia ja rauhoittua, tai ainakin varata aikaa oman olemisen laaduntarkkailulle.

Vuosineljännestä hallitsee mayamerkki Yliääni Tuuli

Vuodenajan hallitsevalla merkillä Tuulella on voimakas halu elää, ja siksi se tarraa vahvasti kiinni olemassa olevan tutkimiseen. Tuulen käsitys paikalleen asettumisesta tai pysyvämmästä olotilasta on ailahteleva, ja sitoutuminen yhteen totuuden ilmentymään jää usein lyhytaikaiseksi.  Perusmuodossaan Tuulen energia kuuluu ”olemisen kalustoon”, ja siksi sen pidempiaikainen poissaolo voi herättää myös levottomuutta. Tämän sinä voit havaita innostumisen tunteiden katoamisena ja elämän yksioikoisuutena. Silloin mikään ei kiinnosta tai herätä elämännälkää tutkia uutta. Kun haasteet eivät ota tarttuakseen, uupuvat hyvätkin ideat mielikuvien hämäryyteen.  Silti tunne olemisen tarpeesta jossain muualla kuin missä on voi olla ärsyttävän tunnistettava.

Ajankuvaan kuuluu nyt pysähtyneisyys

Hetket, jotka tämän jakson aikana saavat sinut pysähtymään, ovat erityisen huomionarvoisia. Silloin ei kannata kiirehtiä tuulen lailla eteenpäin, vaan katsoa, mitä tällä hidasteita tuovalla tilanteella on sinulle kerrottavanaan. Tai, mitä juuri sinulla on tuomisena siihen hetkeen. Maya-astrologisten tulkintojen avulla voit tarkastella käyttöösi varattuja lahjoja ja voimavaroja ja arvioida, kuinka ne ovat päässeet toteutumaan sinussa. Oletko osannut hyödyntää niitä?

Maya-astrologinen tulkinta elämän olosuhteista

Tämä tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Mayasymbolisi taustalla vaikuttavista energioista ja niiden ominaislaaduista. Mayasymbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaasi on elämäntilanteiden mukaan

sysäyksenomaisesti vaihteleva. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi, jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynlaisen käyttäytymismallin valintaa. Ennen muuta ne ovat mahdollisuuksia.

Tulkinnan alkuun on luettelomaisesti kerätty vallitsevia positioita. Merkittävimmät näistä käydään tulkinnassa läpi. Voit tarkastella niitä viitteenomaisena matkaoppaana tutustuessasi merkkisi yksilölliseen olemukseen, eli mitä ne tässä hetkessä juuri sinulle edustavat. Tämä ja paljon lisää selviää Maya-astrologisesta Elämän Olosuhdetulkinnasta.
 

Katso myös astrologi Seppo Tanhuan tekemä opasvideo tästä tulkinnasta. https://www.astro.fi/horoskooppi/maya-olosuhde#video

https://www.maya-astro.fi/mayakauppa/maya-olosuhde

 

Syyspäiväntasaus terveisin

Maya-astrologi

Esa Hyppönen