Kotka on laskeutunut

Kirjoitettu: 25.8.2017

Sininen Itsevallitseva Kotka 26.8.2017

Vuodenaikaa hallitseva Kotka tekee majesteetillista laskeutumista maakamaralle, mukanaan kaikki se olennainen tieto, jonka tarkkailupaikallaan yläilmoissa on voinut havaita ja omaksua. Kypsyneet visiot alkavat saada selkeämpää muotoa ajattelijan mielessä. On aika sitouttaa voimavaroja siihen, mikä oikeasti kiinnostaa ja tuntuu oikealta.

Kuinka pitkälle ajatus kantaa ja mihin se lopulta onkaan viemässä? Paljon riippuu nyt siitä, jäätkö ajatustesi kanssa pallottelemaan haaveiden pelikentille, vai kääritkö hihat ja ryhdyt konkreettisempiin toimiin ideoiden toteuttamiseksi. Tukitoimia odottavat asiat alkavat vaatia suurempaa huomiota. Mihin seikkoihin voimavaroja olisi syytä sitoa lisää? Jos siis haluat viedä hankkeitasi eteenpäin ja nousta seuraavalle tasolle, on luotava vähintäänkin selkeä aikajänne toiminnan kehykseksi. Alusta jolle rakennat, saattaa olla jo pitkälle valmisteltu. Nyt mitataan elämänprosessia ja sen sisällön etenemistä. Haahuilulla ja odottavalla asenteella ei omaa näkyvyyttä saa nostettua, tuloksista puhumattakaan.

Tarina on kuitenkin jo olemassa ja sille kuulijat. Kysymys on sinun tarinastasi; tiedosta, taidosta ja tunteista, joilla maailmaan persoonasi kautta voit vaikuttaa. Näiden valmiuksien onnistunut yhteen paketoiminen, voi tarkoittaa mitä tahansa menestystä aina suhteista materiaalisiin korkeasuhdanteisiin, mutta niiden eteen on kyettävä näkemään myös vaivaa. Pikavoitoilla ei nyt juhlita.

Muuttuvassa maailmassa toimintasuunnitelmien tiivis päivittäminen kuuluu perusrutiineihin. Suunnitelmissa pysyttäytyminen vaatii paitsi ympäristön tarkkailua, myös hyvää itsetuntemusta. Arvioinnit siitä mihin rahkeet riittävät ja mistä on syytä pysytellä erossa, ovat tarkastelun piiriin kuuluvia asioita. Etenkin asioiden kohdattavuutta kannattaa tarkkailla. Löytävätkö ajatukset toisensa ja ovatko siihen pyrkivät / johtavat sanat sellaisia, että ne voidaan ymmärtää samalla aallonpituudella?

Näkemyserot voivat olla välillä erityisen suuria, mutta niiden ei silti tarvitse aiheuttaa eripuraa tai pidättyvyyttä ilmaista mielipiteitä. Maailmaa pitääkin saada tarkastella monesta vinkkelistä. Ajattelun vapaus toimii stimulanttina, jolla kehityksen suuntaa ja sisältöä muokataan paremman huomisen rakentamiseksi. Kuinka tässä ilmaisuvapauden rajoja ja niiden joustavuutta koettelevassa tehtävässä tulet onnistumaan, on osa jakson mielenhallintatestiä.

 

Maya-astrologi Esa Hyppönen