Kesäpäivänseisaus Maya astrologisessa kalenterissa 21.6.17 – 21.9.17

Kirjoitettu: 21.6.2017

Maya-astrologiassa Auringolla ja valonmäärän vaihtelulla on aina ollut ja on edelleen paljon suurempi merkitys kuin meillä sivistyneillä länsimaalaisilla. Sain kunnian olla toissa vuonna Mayojen pyhällä Chichen Itzan pyramidilla ja se oli todella vaikuttava kokemus. Siellä vakuutuin viimeistään Maya-astrologian suuresta viisaudesta ja tarkkuudesta. Suosittelen hankkimaan oman henkilökohtaisen Maya-oppaan ja lukemaan sen juuri nyt, kun pyramidivoimat ovat vahvimmillaan.

Aurinkoisin Maya-terveisinSeppo Tanhua

Maya astrologi Esa Hyppönen:
Tänä vuonna kesäpäivänseisauksen energioita hallitsee Mayamerkki Punainen Sähköinen Kuu

 

Kesäpäivänseisaus tunnettiin pitkään pakanallisena juhlana, jota varsinkaan kirkon piireissä ei katsottu hyvällä. Kuitenkin se on nykyajalle asti säilyttänyt kansanperinteitä ja uskomuksia kantavan voimansa, jota edelleen voidaan käyttää niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin edistäjänä. Kuka kuunnella taitaa, sitä keskikesän valoa ja herkkyyttä huokaava hiljaisuus voi puhutella! Yksinkertaiset riitit ja toiveet niiden takana on vain pidettävä puhtaina ja mieli avoimena. Kesäpäivänseisauksessa tulen ja veden elementit kohtaavat, jolloin nämä sielunviisautta ja emootioita yhdistävät voimat voidaan persoonatasolla ymmärtää paremmin. Etenkin omaa suhdetta luontoon ja sen kiertokulkuun on nyt otollista seurata. On oikea hetki rauhoittua sen läsnäoloon, jossa aikaa ja tilaa riittää kaikelle olennaiselle.

Maya merkki Punainen Sähköinen Kuu on jo jonkin aikaa rakentanut siltaa kohti kesäpäivänseisausta.  Se on kerännyt voimaa tullakseen ulos tunteiden takaa sekä muistin vankeudesta, sen kapseloimista rajallisuuden käsityksistä ja muistamattomuuden harhasta. Kuu tietää asioiden oikeat nimet ja muistuttaa emootioiden positiivisesta voimasta, jolla itsetuntemuksen ja todellisen identiteettimme edessä olevat esteet voidaan osoittaa ja tuoda tarkasteltaviksi.

Punainen sähköinen kuu on suuri tunnetason puhdistaja


Kuun elementtiä ilmaiseva vesi on puhdasta informaatiota, joka tulee todeksi ja tunnistettavaksi juuri tunteiden välityksellä. Tämän vuosineljänneksen aikana Kuu muistuttaa, että tunteita kieltämällä voimme itse olla omaamiemme mahdollisuuksien suurimpia rajoittajia. Siksi se pyrkii rakentamaan siltoja tietoisuuden eri tasojen ja vastakohtaisuuksien välille, avaamaan tunteiden valintoja ohjaavaa kirjoa. Jotain on tulvimassa yli ja jättämässä kyydistään aineksia, joilla ei ole säilyttämisen perusteita.

Tunteiden puhdistava voima


Kuu edustaa vesien valoa, voimaa, jolla on kyky liikuttaa valtamerien kokoisia massoja planeetallamme. Vesiplaneetan ihmisinä olemme suurimmalta osalta itsekin vettä. Yhteyden luominen tähän elämää ylläpitävään elementtiin on nyt mitä ajankohtaisin ja helppo toteuttaa. Alkavalla vuosineljänneksellä on yhtä tärkeää suoda tervehdyttäviä ajatuksia ja tunteita omaa fyysis-emotionaalista kehoa kohtaan, kuin juoda vettä ja nauttia vesien fyysisestä läheisyydestä. Kesän alkupuoliskoa hallitsee siis veden laajeneva ja liikeväyliä muokkaava elementti, jolle tuli tuo omat sielukkaat vivahteensa.

Mitä Maya merkkiä Sinä edustat?


Tänä vuonna kesäpäivänseisauksen energioita hallitsee Maya merkki Punainen Sähköinen Kuu. Maya-astrologisen kuukalenterin viimeinen seisaus on mainio hetki tarkastella omaa elämäntilannetta. Se onnistuu parhaiten tutkimalla 13 sivuista omaa Maya Elämäntulkintaa, josta saat omat Mayamerkkisi luonteenpiirteet selville. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista. Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa. Annan tuotteelle täyden tyytyväisyystakuun.

Oletko valmis tunteiden puhdistavaan matkaan?


Oletko valmis heittäytymään tänä kesänä tunteiden puhdistavaan matkaan ja katsomaan, mitä uutta se voisi tuoda elämääsi juuri nyt? Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan omaan Maya merkkiisi, voit käydä tutustumassa siihen https://www.astro.fi/horoskooppi/maya-horoskooppi/#info . Saat esimakua hieman siitä mitä Maya elämäntulkinta voi Sinulle antaa.

 

TARJOUS:
Maya-astrologinen elämäntulkinta
NYT 19,90€ / norm. 29,90€ Säästä 33,44%
Tarjous voimassa 5.7.2017 saakka

TILAAMAAN PÄÄSET TÄSTÄ! https://www.astro.fi/horoskooppi/maya-horoskooppi/#info

 

Kesä terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen