Kosmisen Käärmeen liikkeelle laittama

Kirjoitettu: 11.11.2016

9.11.2016 koitti vihdoin se päivä, kun mayasivut saatiin avatuksi! Taivaanvaeltaja aaltojakson päättänyt Punainen Kosminen Käärme piti ainakin omalta osaltani huolen siitä, että asioita sai todella säätää ja jännittää loppumetreille saakka. Tämä on tyypillistä käärmeen päivää hallinneelle energeettiselle olemukselle. Jos sen kanssa ei ole päässyt aivan sinuiksi, ei sekään päästä ketään helpolla. Asiat tulevat kohti ja kokemukset välittyvät aistittavaksi kaikilla mausteilla, eikä käärme suinkaan kysy oletko valmis siihen. Se vain odottaa, että palvelet sen tarpeita ja kuljet mukana.

Fyysiset vastustukset ja viimehetkellä eteen nousevat yllätykset ovat tietenkin kiusallisia, mutta usein nämä myös auttavat puristamaan käsillä olevat luomukset mahdollisimman viimeisteltyyn muotoon. Jollain käsittämättömällä tavalla asiat vain tuntuvat loksahtavan paikoilleen Käärmeen päivinä. Siksi se armeliaasti kantaa mukanaan myös toivoa paremmasta huomisesta.

 

Maailmojen sillanrakentajan aaltojakso 10.11 - 22.11.16

Olemme onnellisesti siirtyneet Valkoisen Sillanrakentajan aaltojaksoon ja sen uusiin raikkaampiin tuuliin. Liike ei vielä ole välttämättä suuren suurta, mutta ilmavirtojen olemassaolon saattaa aisti eräänlaisena levottomuutena. Purjeita kannattaa siis reivata jo ylös, ottamaan vastaan näitä sisäisiä mielenliikkeitä aktivoivia tuoreita impulsseja. Kenties voit tähystyspaikaltasi nähdä suotuisalla hetkellä pilkahduksia tavoitteistasi.

Sillanrakentaja on yhteiskunnallinen uudistaja ja epäkohtien tarkka huomioitsija. Yhteinen etu nousee usein johtotähdeksi sen viitoittamalla tiellä. Vaikka Sillanrakentajan inspiroimat konkreettiset toimet lopulta jäisivätkin pieniksi, piilee sen todellinen voima kollektiivisissa periaatteissa ja selkeässä asettumisessa niiden taakse.

Me – henkeä ollaan siis jälleen nostattamassa, mutta on syytä tarkkailla sen kahtia jakavaa taipumusta luoda jollekin tietylle taholle illuusionaarinen yksinoikeus oikean ja väärän tulkintoihin. Ajatukset, mielet ja myös kansakunnat voivat nopeastikin jakautua, jos kollektiivisen yhtenäisyyden raja on vedetty omalle takapihalle. Avarat raamit pitävät diplomaattisuuden hengissä.

Kun Sillanrakentajan yhteistä hyvää kyetään jakamaan vastikkeettomasti ilman reunaehtoja, sen perimmäistä olemusta voi alkaa lähestyä ja myös ymmärtämään paremmin. Luottamus elämän kantavuuteen kaikista luopumisen tuskaa ja epävarmuutta tuovista asioista huolimatta, voi koputella tämän jakson aikana. Joskus edessään olevaan ovea ei vain saa auki, ennen kuin takanaan olevan on oikeasti päättänyt sulkea.

 

Terveisin maya-astrologi

Esa Hyppönen