17.4.2024 Planetaarinen Myrsky

Kirjoitettu: 17.4.2024

Huhtikuun puolivälin ylitys edustaa jo kevään voittoa taakse jäävästä talvesta. Ja sen voi todellakin tuntea. Vuodenajat vaihtuvat meissä ja kevään valovoimainen energia lataa ja voimaannuttaa niin kehoa kuin mieltä.

Pöytien putsausta

Kevät on myös luontaista uudistumisen ja puhdistumisen aikaa ja oman puhdistavan efektin viikkoon tuo Sinisen Planetaarisen Myrskyn vaikutus. Pieni ravistus vai vähän isompi järistys? Myrskystä ei koskaan voi tietää, mutta pilvilauttojen kerääntymistä horisonttiin tai yllättävää vastatuuleen taivallusta voi olla havaittavissa odottamattomiltakin tahoilta, eikä minkään ennusteen luotettavuuteen kannata tuudittautua. Yllättävien turbulenssien ilmaantuessa on järkevää ylläpitää uteliaan odottavaa mielenlaatua. Karkuun juokseminen ei ole vaihtoehto. Vakavasti otettavat haasteet kun eivät koskaan ole sinua suurempia. Otathan ne ainakin tarkasteluun.

Mentaalit kaavat ja suunnitelmat pääsevät siis ikään kuin testiin ja oli kysymys ihmissuhteista, työprojekteista tai mistä tahansa pitkänkin aikavälin suunnitelmista, kaikilla tiedon murusilla ja kokemuksilla on arvonsa.  Tulevatko mahdolliset heikot kohdat tai puutteellisesti tuetut rakenteet tässä kohtaa näkyviin vai todistavatko tosiasiat vain henkistä lujuutta ja aiempia oikeita valintoja? Kummassakin tapauksessa voit saada tärkeän tuntemuksen hetken nykytilasta. Jos rakennelmat ovat edelleen graniittia ja suunnitelmat selkeät, puhureita tuskin huomaa. Silti voit ihmetellä miksi ympärillä mielet ja kielet kuohuvat, sillä Myrskyllä on taipumus nostaa kätkeytynytkin aines pintaan. Pahaa oloaan kun ei voi kukaan loputtomiin peitellä.

Kaaoksesta selkeyteen

Sateen ja myrskyn jälkeen visiot kuitenkin kirkastuvat ja on helpompi nähdä tilanteiden luonne seesteisemmässä valossa. Vaikka kaaoksen merkkejä olisikin vielä havaittavissa, niillä ei tarvitse olla enää samaa voimaa ripustautua meihin. Tässä kohtaa on hyvä lujittaa omaa tahtoa ja tahdonvapautta. Haluammeko todella olla mukana kaikissa niissä käänteissä ja olosuhteissa, jotka vain imevät energiaamme antamatta mitään rakentavaa vastinetta tai tarjoamatta todellista vakautta tai edes muutosvaihtoehtoa?  Kehitys, jota vallitseva aaltojakso ajaa eteenpäin kehottaa kuuntelemaan sydäntään ja luottamaan sen johdattamiin valintoihin.  Osa sitä on muutoksien mukana liikkuminen ja viisas mukautuminen siihen tilanteeseen ja elämänvaiheeseen, jota juuri nyt elämme. Mittapuu muutoksen suunnassa on erityisesti niillä tekijöillä, jotka jollain tavoin edesauttavat tervehdyttämistä, parantamista ja parantumista kaikilla olemuspuolten tasoilla.

Myrskyn kourissa vaikutelma voi tuntua kuin siltä kuuluisalta litran mitalta, jota viedään. Syklisyyden lain periaatteesta huolimatta olemme oman muutoksemme moottoreita ja säädämme muutosvauhtiamme hyvin pitkälti itse.  Ja tuota säädön toimivuutta muutosvalmiuden osalta kannattaa itse kunkin välillä tarkastella kriittisesti.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Oletko valmis astumaan syvemmälle henkisen kasvun poluilla ja hyödyntämään tämän hetken energiat parhaalla mahdollisella tavalla?

Maya-Astrokalenteri on luotu juuri sinua varten, tarjoten avaimet syvempään tietoisuuteen ja läsnäoloon jokapäiväisessä elämässäsi. Päivittäiset tulkinnat, henkilökohtaisten syklien analyysit ja kohtalonperhe-haku auttavat sinua ymmärtämään elämäsi energioita ja niiden vaikutuksia suoraan maya-astrologian syvällisestä näkökulmasta.

Mikäli Sinisen Planetaarisen Myrskyn kaltainen haaste on laittanut sinut pohtimaan elämän isompia kysymyksiä ja etsimään selkeyttä kaaoksen keskellä, Maya-Astrokalenteri tarjoaa sinulle työkalut, joilla navigoida näitä turbulenssien täyttämiä aikoja.

Erikoishintaan 19,90€ (normaalisti 29,90€) saatavilla vain rajoitetun ajan, 21.4.2024 asti, Maya-Astrokalenteri on sijoitus, joka tuo pitkäaikaista hyötyä ja selkeyttä elämääsi.

Ota siis askel kohti itsetuntemusta ja oman elämänpolkusi mestarointia. Lue lisää ja tilaa Maya-Astrokalenterisi täältä, ja aloita matkasi kohti syvempää ymmärrystä ja todellista läsnäoloa nyt.
 
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.