11.11.2022 Galaktinen Maa    

Kirjoitettu: 11.11.2022

Isänpäiväviikonloppuun suunnataan Galaktisen Maan synkronismia peräänkuuluttavassa merkissä.

Synkronismi yhdistetään usein erikoisiin yhteensattumiin, jotka tuntuvat jollain tapaa epätodellisilta tai jotka ilmentyvät hämmästyttävinä samanaikaisuuksia. Klassisena esimerkkinä saapuva viesti tai puhelu henkilöltä, jota juuri hetki sitten, ehkä vain ohi mennen ajattelimme. Merkityksetöntä yhteensattumaa ei kuitenkaan ole olemassa.  Luomisprosesseissa energia seuraa ajatusta ja luo synkronismiin perustuvan tahdistavan verkoston, jossa yhteensattumat alkavat viestiä ja luoda yhteyksiä niin tietoisen ja tiedostamattoman, kuin näkyvän ja näkymättämän välille. Juuri nämä tietoisuuteen välähdyksinä tulevat majakanvalot ovat Galaktisen Maan ohjausvoimaa, josta voimme halutessamme poimia vinkkejä ja vahvistaa ajatuksiamme.

Tässä tzolkinpositiossa ajatus, tunne ja intentio hakevat samansuuntaista liike-energiaa. Maan edustama synkronismi onkin nyt monisisältöistä yhdensuuntaistamista ja mukautumista. Se ei tarkoita luopumista omasta tahdosta tai pyrkimyksien kohteista, vaikka mielipiteet saattavatkin kimpoilla tavallista vahvemmin takaisin ympäristön asettamista haasteista ja odotuksista.

Galaktinen sointu kahdeksan muovaa todellisuutta eheyttävällä asenteella, edesauttaen paremminkin laajentamaan ja ottamaan elämään mukaan enemmän ymmärryksen alaista sisältöä,  kuin rajata tai kieltää osia siitä pois. Sitä voi kuvata myös tanssinkaltaisen liikkeen, rytmin ja musiikin yhdistymiseksi, jota harkittu intentio vie luovalla ja ympäristöön tahdistavilla tavoilla toimintaa eteenpäin. Samalla tavoin aika jota elät ja tila jossa olet, voivat mukautua palvelemaan olemisen ikuista nyt-hetkeä.

Maa muistuttaa positiivisen kanssakäymisen ylläpitämisestä mahdollisista ristiriidoista huolimatta. Se nostattaa huomiota objektiivisen näkökulman valitsemiseen varsinkin sellaisissa tilanteissa, joissa tunteenomaiset reagoinnit ovat aiemmin vieneet pääroolin. Emootioiden turbulensseissa Maan maadoittavaa ankkuria onkin hyvä testata. Missä määrin tunteet hallitsevat? Kuinka ison energiakapasiteetin ne sitovat itseensä ja onko hyvä asia, jos näin tapahtuu?

Varo ylitulkitsemasta näkemääsi ja kokemaasi. Varsinkin ennakkoluulot luovat helposti mieleen samaistuvia kiinnikkeitä, jotka hämärtävät todellisuuden luonnetta. Tämän kaltaisessa tilassa emme oikeastaan näe enää muita ihmisiä. Näemme ainoastaan oman, usein varsin rajoittuneen käsityksemme heistä.

Maan symboliikalle keskittymiskyky on olennainen voimavara lukea ja tulkita elämän suuntaa näyttävää navigaattoria ja samalla asettua siihen ainoaan olemisen tilaan, jossa voimme nähdä kirkkaasti, eli nykyhetkeen.

Tutki vaihtoehtoisia suuntia  ja luo toki suunnitelmia, mutta vältä muodostamasta ahtaita ennakkokäsityksiä tai olettamuksia siitä, mitä asettamiesi koordinaattien päässä odottaa, tai mitä matkalla pitäisi tapahtua. Näin elämä saa mahdollisuuden muotoilla itseään jo olevassa nythetken täydellisyydessä.  Se on mahdollista vapauttamalla mieleen iskostuneet ennakko-odotukset ja hyväksymällä asioiden hetkellinen luonne. Samalla avaat mahdollisuuden muutoksille. 

Terveisin Maya-astrologi Esa Hyppönen