31.5.2021 Koivu ja Tähti

Kirjoitettu: 31.5.2021

Alkava viikko ja kesäkuu käynnistyvät yhteistyötä soinnuttavassa Kristalli Tähden merkissä. Sopusointua on horjutettu, mutta annammeko sen enää häiritä suunnitelmiamme koota voimavaroja ja asioita yhteen, ja asettaa ne palvelemaan laajempia kokonaisuuksia?

Tähden perusolemus on puhdasta rakkautta ja sitä se myös vetää kaikkialta puoleensa. Mittakaavasta riippumatta Tähti tavoittelee aina harmoniaa ja kokonaisuudelle parasta lopputulosta. Ilman itsetiedostumisen ja oman uniikin olemisen tarkoituksen ymmärtämistä kokonaisuuden palveleminen ei kuitenkaan ole yksinkertaista. Sisäänpäin kääntynyt kristallitähtiolemus voi pahimmillaan muuttua kuin supernovana luhistuvaksi auringoksi, joka täydellisesti itsensä ympärille kiertyneenä ei enää tunnista intiimiyttään ja aitoa läheisyyttä muiden kanssa. Näin todellisuuskin saattaa kutistua pieneksi pakopisteeksi ja totuus pukeutua maailmankuvan tummempiin sävyihin.

Tämän kaltainen vieraantuminen todellisuudesta on usein seurausta liian pitkään jatkuneesta yksinolosta, joka on jo saanut kasvatettua yksinäisyyden siemeniä kantajansa mielenmaisemaan.

Siksi ajankuva vahvistaa uskoa ja luottamusta löytää tie oikeaan paikkaan ja olemisen tilaan, koti-ikävän kaltaisista kaihertavista tunteista huolimatta.  Vaikka oikeudenmukaisuus ei tuntuisikaan vielä toteutuneen, vahvuus on rakentumassa omistautumisesta ja tuon omistautumisenasteen tarkentamisesta johonkin olennaiseen ja hetkeä palvelevaan toimintaan. Eikä anteeksiantamisen merkitystäkään voi korostaa liikaa. Tarjottua tukea väistämättä asiat onnistuvat yhteisvoimin paremmin.

Avun vastaanottaminen ja sen antaminen ovat vuorovaikutteisen yhteistyön peruskiviä. Yksinkertainen monimuotoisuus kuvaa hyvin tähtiajan esittämää haastetta. Se ikään kuin testaa sorrummeko monimutkaisuuden verkkoihin sotkeutuneiden lankavyyhtiemme ja kadonneiden langanpäiden kanssa vai luotammeko yksinkertaiseen sydämen ääneen, sen voimaan ohjata tielle kohti vakaampaa ja vakiintuneempaa kiertorataa oman maailmakaikkeutemme sisällä, vailla pelkoja katoamisesta sen näkymättömiin mustiin aukkoihin. 

Kristalli Tähti muistuttaa, että kauneus ja eleganssi on löydettävissä kaikkina aikoina kaikesta ja kaikista, koska se on aina ollut ja tulee aina olemaan osa meitä ja olevaa.

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen