Maya astrologia – 22.9.2020 Syyspäiväntasaus: Tahdista itsesi

Kirjoitettu: 22.9.2020

Syyspäiväntasaus viimeistään päättää kesän ja valmistaa meitä kohti tulevaa talvea. Yö on saavuttanut päivän pituuden ja luonto tekee lepovaihetta edeltävän syvän sisäänhengityksen.  Se on uinumassa syvemmälle sisäiseen tietoisuuteensa. Monet sen ulkoisista tunnusmerkeistä tekevät kuihtumista ja kuolemaa, mutta vain siksi, että elämä voisi jälleen jatkua uuteen lepokauden jälkeiseen kukoistukseensa.

Vuosineljänneksen johtavana merkkinä (22.9.20 - 20.12.20) vaikuttava Punainen Galaktinen Maa on tullut muistuttamaan ihmisen osasta ottaa huomioon planetaarisen kiertokulun rytmiikka. Kaikelle on oma aikansa ja paikkansa. Kuuntelemalla itseä ja tahdistumalla tilanteisiin olosuhteet huomioiden, voimavarat on mahdollista kohdistaa tuloksellisemmin. Vastakkainasettelun sijaan on mahdollista synkronoitua tavalla, joka tasapainottaa kiireiden ja stressien synnyttämiä epätasapainotiloja. Osana luontoa sisäinen tietoisuus kutsuukin meitä tarkkailemaan ja muotoilemaan olemisen tapaamme käytännönläheisemmäksi, vaikka se tarkoittaisikin ristiriitaa ns. yleisen mielipiteen suhteen. Oma luontoa ja perustarpeita vastaan ei ole viisasta kamppailla. On tärkeää ettemme asetu itse omaa luontoamme ja perustarpeitamme vastaan.

Suunnitelmat selviksi

Maa muistuttaa tämän hetken ainutkertaisuudesta. Elämän tärkeimmät luomishetket kun tapahtuvat aina preesensissä, tässä ja nyt. Silti suunnitelmille ja yhteenvedoille on paikkansa, varsinkin jos navigaattoriin halutaan syöttää mahdollisimman tarkkoja koordinaatteja. Olosuhteita ei silti voi jättää huomioimatta. Jos ne vaikuttavat epäedullisilta, mukauta toimintatapaa ja ajoitusta. Rakennettaessa mitä tahansa, olennainen osa hyvästä lopputuloksesta luetaan usein kärsivällisyyden ansioksi.

Galaktinen Maa palvelee ennen kaikkea oman olemuksen sisäistämisestä syntyneiden tarpeiden täydentämistä, jotka luonnollisesti ovat muuttuvia, kehittyviä määreitä. Se on aktivoimassa muutoksen läpi vievää tietoista aktiivisuutta, joka ei kaihda maailman intensiivisiä tapahtumavyöryjä. Maa ohjaa reitille, jossa saattaa joutua luopumaan jostain, mutta jolla voi myös saavuttaa jotain merkittävää. Ajanjakso on tässä mielessä yhtä paljon hedelmällisen kehityksen, kuin epävarmuuden ja paikalleen pysähtymisen aikaa. Ja tuo valinta puoleen tai toiseen meidän on omalta kohdaltamme ratkaistava.

Muutoksen läsnäolon hyödyntäminen

Muutoksen pysyvyys on ympärillämme, sen havainnointiin ei tarvita kristallipalloa. Yleensä muutoksen läsnäolo konkretisoituu, kun jokin tapahtumaprosessi on aktivoitunut nopeutettuun vaiheeseen, ja kontrasti entiseen on ylittänyt odotukset tai tietyn kipurajan.

Nyt tarjolla on Maan sysäysvoimaa uuden kehityssuunnan tarkentamiseksi. Tavallaan Galaktisen Maan vuodenaikaperiodi tarjoaa meille tietoisuuden rokotusohjelmaa, jolla kaikista kohtalon iskuilta tuntuvista asioista voi irrottautua ja pitää vision positiivisena ja rakentavana. Muutos, huonoltakin vaikuttava, ei aina tarkoita epäonnistumista, vaan uusien mahdollisuuksien avautumista. Joskus kokonaisen uuden aikakauden alkua. Vaikka maailman tilanteet saattavat toistaa itseään, meidän ei tarvitse toimia automaattiohjaus päällä. Siksi horisontissa nousevaan loistavaan tähteen on luotettava, uskottava omien käytännön realismiin nojautuvien ja tilanteen vaatimien päivitettyjen suunnitelmien koossapysymiseen. 

Maya-astrologinen kalenteri

Syyspäiväntasaus tarjous 19,90€/norm. 29,90€. Tarjous voimassa 27.9.2020 saakka. Päivittäisiä suuntimia sisäisen navigaattorisi käyttöön voit löytää maya-astro kalenterista.

Maya-astrologinen olosuhdetulkinta

Syyspäiväntasaus tarjous 19,90€/norm. 29,90€. Tarjous voimassa 27.9.2020 saakka. Maya- olosuhdetulkinnan taustatieto kertoo maya-astrologisen merkkisi ominaislaaduista, joista sen perusvoima koostuu.

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen