Yliääni Lohikäärme ja näkemisen vaikeudet

Kirjoitettu: 14.2.2017

Auringossa kylpevä Lohikäärme on sulkenut silmänsä ja sallii esteettömän selkeyden ohjata tietoisuuttaan. Vaikka tajunnanvirta on vielä jäsentämätöntä, kaoottista ja helposti väärinymmärretyksi tulevaa, on ajatuksien takana piilevät tarkoitukset puhdasta kultaa.

Enemmän tai vähemmän keskeneräiset ideat voivat hyrrätä nyt mielessä ja hakea perusteluja olemassaololleen. Tärkeysjärjestys joka on rakentumassa, pudottaa pois vähemmän merkityksellisiä asioita, niitä joilla tässä hetkessä ei ole realiteetteja tulla näkyviin. Maanantaina 13.2. alkaneen lohikäärmejakson tarkoitus, onkin tarkentaa fokusta kohti asioiden keskeisintä ydintä.

Yliääni Lohikäärme on hallitsija luonne, eikä sen luomiin suuntaviittoihin pidä puuttua ilman päteviä perusteluita. Näitä tarkennuksia tosin kaivataan, sillä oikeaan osuminen yhdellä yrittämällä on harvinaista jopa lohikäärme-mielelle. Sooloilun sijaan yhteistyökuvioillekin on jätettävä mahdollisuuksia. Niille on käyttöä.

Siihen mihin tartutaan, on joka tapauksessa luotava vahva side ja oltava valmis pitämään kiinni.  Et voi ylenpalttisesti syöttää energioitasi moneen suuntaan, ja olla täydellisen voimaantunut ja tietoinen kaikista asioiden edellyttämistä toimenpiteistä. Priorisointi on rennon ja samalla myös tuloksekkaan toiminnan edellytys. Pidä langat selvinä käsissäsi!

Neuvokkaille ajatuksille ja oivaltaville komennoille on siis omat paikkansa. Kainostelu paikalleen juuttuneiden asioiden äärellä on ajan hukkaamista, joten laukaise vain omat mielipiteesi esiin, kun ne ovat muodon löytäneet. Ja vaikka niitä ei kysyttäisikään, jotkut voivat olla kiitollisia tuomastasi näkökulmasta. Starttimoottorit on siis saatava käyntiin ja tuottamaan kaivattuja ponnistusalustoja. Elämänvirrassa ei kellekään ole hyväksi unohtua pelkkään sivustakatsojan osaan, ja tässä ajassa tuo uhka koskettaa kaikkia.

Näköaisti on tärkeimpiä aistejamme, sillä valta-osan päivittäisestä informaatiosta vastaanotamme silmien kautta. Yliääni Lohikäärmeen eheyttävä tarkoitus onkin saada havaitsemaan nykyhetken tärkeimmät kehitysnäkymät ja tekemään niiden suhteen hyviä ratkaisuja. Mikä näkökentässä sitten herättääkin huomiosi, ovat kaikki tunnereaktiot objektiivisen tarkkailun arvoisia suunnannäyttäjiä, koska lähes aina niillä on hyvä syy ilmentymiseensä. 

Millaiset näköalat tuovat iloa ja hyvää oloa, millaiset taas saavat surulliseksi ja ehkä pois tolaltaan, sen omakohtaiset tarpeet ja elämän oppiläksyt pitkälle määrittävät. Tämän reaaliaikaisen informaation perusteella kuitenkin teemme arjessa jatkuvasti erilaisia käytännön ratkaisuja; kohtaamme, väistämme, hyväksymme, kiellämme, pysähdymme, jatkamme matkaa, tykkäämme, paheksumme jne. Erityisesti on tarkkailtava tilanteita, joita syystä tai toisesta on vaikea katsoa tai lähestyä. Näköaisti on helppo sulkea tai kääntää katseen suunta muualle, mutta se ei poista vastuuta siitä, mitä on nähty, ja mikä ehkä on päässyt koskettamaan sisempiä mielenpintoja. Tätä vastuuta nähdystä ja tiedostetusta, lohikäärmejakso aistikenttänsä teemalla koettaa alleviivata.

 

Katse voi kertoa paljon myös sisäisestä hyvinvoinnista. Vaikka Lohikäärme ruokkii kriittisyyttä, on hänenkin opittava mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja tekemään myönnytyksiä kokonaisuuden puitteissa. Tarpeiden ristiriitaisuuksista huolimatta, maailman ja sinun välissä ei tarvitse olla muuria, jonka estää ottamasta kantaa ja toimia. Katseet voivat kohdata, rauha syntyä, rakkaus kukoistaa ja maailma muuttua paremmaksi paikaksi. Tämänkaltaisen vuorovaikutuksen voit aloittaa välittömästi.

 

Maya-astrologi Esa Hyppönen