Kevätpäiväntasauksen vuosineljännes 20.3–20.6.20

Kirjoitettu: 20.3.2020

Vuosineljänneksen alkuun osuva Apinan merkki vaikuttaa nopealiikkeiseltä ja käänteissään arvaamattomalta, ainakin jos sen touhuja arvioidaan ulkopuolisen silmin. Tosiasiassa Apinan liikkeelle aktivoimat suunnitelmat ovat hyvin selkeät ja suoraviivaiset, ne vain saattavat onnistuakseen tarvita poikkeuksellisempia ratkaisutapoja. Eteen tulevat asiat on hyvä huomioida rauhallisen analyyttisesti, mutta niiden sisältöön ei todellakaan kannata nyt juuttua. Maailma on myllerryksessä ja epävarmuudet haastavat meitä todenteolla. Rutiineja on kyettävä rikkomaan jotta kanavat luovuuden lähteelle saa pidettyä auki. Jokainen kokemus on mahdollisuus kartuttaa viisautta elää antoisaa ja vivahderikasta elämää. Tuli mitä tuli, ole utelias muutosvaiheessa olevaa elämää kohtaan.

Apinan ja Tähden liitto

Vuosineljänneksen valovoimaisessa kevään tulessa sisäinen aurinkomme voi syntyä uudelleen, mutta se edellyttää maailmanpainon pudottamista sydämeltä. Emme saisi huolehtia ja murehtia kaiken aikaa kaikkea.  Apinalle ominainen keveys on sen tarttumaton suojapinta, josta muotoja kumartavan maailman tavat eivät saa kahlitsevaa otetta. Sen herättämä huolettomuus tuo myös happea asioiden ympärille ja puhdistaa liian monimutkaisiksi menneiltä ajatuskuvioilta. Näin jyvät voivat alkaa erottua akanoista ja kaikki on nähtävissä ja koettavissa nopeasti ilman kietoutumista sisällön draamaan. Vain asioiden ydin on merkityksellinen, eivät kääreet, joihin ne on pakattu. Anna siis kaikkien tähtien loistaa vapaasti.

Arvostelemattomuuden aikaa

Tyylit vaihtelevat, mutta aidoin ja elegantein säteily voi syntyä vain sisältäpäin.  Mikään päälle liimattu tai ulkoiseksi kuvaksi tarkoitettu ei johda nyt muuhun kuin itseriittoisen ja lyhytnäköisen tulevaisuuden epävarmuuteen, josta mieltä sitovia huolenaiheita ei puutu. Mutta kun kaikki turha riisutaan pois tai ohitetaan ilman tarvetta pakonomaisiin arvosteluihin ja kategorisointeihin, mielen ja egon ei enää tarvitse olla maailman sisältämän kauneuden ja sen ymmärtämisen esteenä. Ajatusten ympärille alkaa muodostua vapauttavaa tilaa. Kaikelle voi löytää tarkoituksen, kun katse yltää pintakiiltoa syvemmälle.

Kevätpäiväntasauksen myötä Apinan ja Tähden liitto tuo käyttöömme oikeamielisyyttä ja rohkeutta tuoda sisäistä lapsenomaisuuttamme esiin. Vastakohtien yli näkeminen on ensimmäinen askel kuohuvien tunteiden hallitsemiseksi. Siksi leikille ja uteliaisuudelle on paikansa.

Harhan ytimessä

Kevätpäiväntasaus edustaa mayatietouden keskeistä merkkipaalua. Aina Kultaisen mayasivilisaation huippuhetkistä lähtien sen valovoimainen viesti on kaikunut planetaaristen tarinoiden taustalla, yksinkertaistaen olemista ja paljastaen, ei pelkästään ajan itsensä, vaan koko olemassaolomme taustalle rakennettujen oppijärjestelmien illuusion. Jo Itsessään sana maya tarkoittaa harhaa, mutta samalla myös sen perimmäistä tarkoitusta tulla läpinähdyksi ja tiedostetuksi. Nykymayatietoisuus on väline, jolla on voima puhkaista tietoisuuttamme rajoittavia yksilöllisiä ja kollektiivisia kuplia. Tässä mielessä maya-astrokalenteri toimii tarkkuuskronometrinä jolla päivien energioita voi tarkastella ja suhteuttaa omaan tilanteeseen. Luotatko omiin voimavaroihisi? Jokaisella päivällä on omat haasteensa jotka mittaavat sinua, tai joiden kautta voit itse mitata itseäsi. Maya-kalenteri auttaa Sinua hahmottamaan näitä haasteita päivä päivältä.

Maya astrologinen kalenteri 

Minkälaista hyötyä saamme kalenterin tulkinnoista itsellemme?

Maya-kalenteri ei sisällä rahaa, ei aikaa, ei huomionosoituksia, ei kukkia, ei kultaa, eikä mammonaa, vaan opettaa meille puhdasta LÄSNÄOLOA! Olipa intohimosi kohde rakastettusi, harrastuksesi, autosi, moottoripyöräsi, lapsesi, työsi, urasi tai ihan mitä muuta tahansa, niin se tarvitsee Sinun varauksetonta ja omistautunutta läsnäoloasi voidakseen laskeutua rakkautena sydämeesi. Eihän tuo tunnu uhraukselta, voisi joku ajatella, mutta katsotaanpa asiaa hiukan tarkemmin.

Aito rakkaus on pelotonta

Varaukseton läsnäolo tarkoittaa läsnäoloa ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta ketään tai mitään muuta kohtaan. Heittäytyessäsi tähän upeaan läsnäolon tilaan, vapautat siis itsesi syyllisyydestä. Moni meistä tekee kyllä omia juttujaan ajallisesti ehkä hyvinkin paljon, mutta todella harva tekee niitä ilman huonoa omaatuntoa. Antaessamme itsellemme jotain oikein ihanaa koemme tarpeellisena hyvittää sen jotenkin läheisimmille ja rakkaimmille ihmisille elämässämme. Silloin emme ole olleet aidosti läsnä intohimomme kohteelle, emmekä ole aidosti läsnä läheisillemme.

Uhrilahja rakkauden alttarille

Luovuttaessamme läsnäolomme ja sitoutumisemme rakkauden alttarille jätämme sinne todellisuudessa tarpeettoman syyllisyytemme. Heittäydy Sinäkin nauttimaan ja iloitsemaan elämästäsi juuri siellä, missä kulloinkin satut olemaan. Näin olet rakkaudellisesti läsnä myös kumppanillesi aina, kun olette yhdessä.

Uhrilahjat kuuluivat olennaisena osana Maya-kulttuuriin. Anna Maya-astrokalenterin toimia juuri nyt päivittäisenä oppaana itsesi löytämiseen, tarvittavien uhrausten tekemiseen ja sitä kautta hyvään elämään.

Maya-astrokalenteri 12KK on opas esoteeriseen ajan hallintaan ilman kelloa tai lukujärjestystä. Mayat olivat ja ovat edelleen läsnäolon mestareita. Itsekin harjoittelen läsnäoloa ja kosmoksen värähtelyyn yhdistymistä Maya-kalenterin avulla. Kokonaisuus hahmottuu selkeämmäksi päivä päivältä ja samalla luottamus omaan tekemiseen kasvaa. Suosittelen vilpittömästi Maya-ajattomuuteen heittäytymistä Maya-astrokalenterin avulla. Päivän teksteissä on suurta viisautta ja ne ohjaavat poikkeuksetta rakkauden ja syvän tietoisuuden polulle.

Kevätpäivän tasauksen kunniaksi Sinulla on 20.3 – 23.3. välisenä aikana mahdollisuus tilata kokonaisen vuoden kalenteri puolen vuoden hinnalla! Täysi tyytyväisyystakuu! 

Terveisin


Maya-astrologi Esa Hyppönen