Keltainen Linna-aspekti

Kirjoitettu: 9.2.2017

Porttipäivien hiukan levottomien ja vähäunisten öiden jälkeen, kiinnostuksen kohteet alkavat kääntyä itseilmaisua aktivoivalle, käytännön elämää rikkaasti kokevalle ja mukaansa tempaavalle alueelle. Taustalla vaikuttanut linna aspekti on nimittäin vaihtumassa sinisen hallussaan pitävästä otteesta, keltaisen huomattavasti toimeliaampiin ja liikkuvampiin energioihin.  Se mitä on rakennettu kokoon jo jonkin aikaa, on testattava. Teoriat itsessään eivät oikeastaan kerro vielä mitään siitä, mitä on saavutettavissa, eivätkä hienoimmatkaan systeemit, joita oletettuihin tarpeisiin on rakennettu. Vasta kokemuksien antamat arviot voivat hioa lopputuloksen siihen muotoonsa, jonka ne tässä hetkessä voivat tavoittaa.

Seuraavat 52 päivää kestävä jakso vetoaa siis kokemuskeskeisyyteen, jota vasten myös arvoja voidaan tarkastella totuudenmukaisesti. Virittyminen tähän taajuuteen voi avautua sitä paremmin, mitä aktiivisimmin alat toteuttamaan ja elämään suunnitelmiasi oikeasti todeksi.

Magneettinen Maa, joka symbolina toimii jakson avaajana, muistuttaa päämäärien asettamisen merkityksestä. Tiedosta suuntasi! Tahtotilaa ja yleisempää tarpeiden tunnistamista onkin syytä tarkastella kriittisesti. Onko paikallaan oltu jo liiankin kauan? Pelkkä odottaminen ei tuo nyt toivomaasi ratkaisua pulmiisi. Tarvitaan uskallusta irrottautua mukavuusalueiden pinttyneistä ja kiinni sitovista tavoista, jotka ovat saaneet elämän polkemaan paikallaan.  Pöytälaatikko suunnitelmat kannattaa kaivaa esiin. On rytminvaihdoksen paikka.

Keltainen avaa dreamspell-järjestelmässä ns. älykkyyden hovin. Sen tehtävä on aktivoida toimintoja käytäntöön ja auttaa luomaan elinvoimaista jatkuvuutta hyvin valmistelluille ja operoiduille hankkeille.  Historia olisikin hyvä saada tukemaan nykyhetkeä täysimääräisesti, ilman pienintäkään tuntua taakasta tai velvollisuuksista. Se kokemuksien kirjo jonka sinäkin olet hankkinut, ei suinkaan ole mitätöntä. Se on huippuarvokasta pääomaa, mutta vain jos otat sen käyttöösi.  Teoriat on kuitenkin testattava ja suunnitelmat koestettava, ennen kuin varmuus niiden käyttökelpoisuudesta selviää. Luottamus ansaitaan elämän tulikokeissa, joihin nyt suorastaan kehotetaan syöksymään.

Maya-astrologi Esa Hyppönen