Maya astrologia - Talvipäivänseisaus ja vuosineljännes (22.12.19–22.3.20)

Kirjoitettu: 22.12.2019

Talvipäivänseisausta hallitsee maya kalenterin mukaan Resonoiva yö

Resonoiva Yö on kietomassa vuodenkiertomme pimeimmän hetken indigon siniseen syvämietteisyyteensä. Vaikka kiirehtimisen aiheista ei olisikaan pulaa, omanlainen verkkaisuus houkuttelee jarruttamaan ja ottamaan rennommin. Helpommin sanottu kuin tehty!

Pimeyden vaikutus on toki yksilöllistä, mutta varsin moni kokee pimeimmän vuodenajan vireystilaansa rajoittavana tekijänä. On niin paljon helpompi hidastaa ja vetäytyä, kuin olla aktiivinen ja aloitteellinen loskan ja pimeän keskellä. Resonoivalla soinnulla värähtelevä Yö tuo kuitenkin ajankohtaan valoa ja pimeyttä tasapainottavaa vaikutustaan. Väsymyksen tunnustaminen ja pysähtyminen on sallittua ja hiljaisuus voi jopa vaatia ottamaan nyt omaa tilaa.  Pimeys mahdollistaa pienimpienkin valonpilkahdusten havainnoinnin, siksi sitä ei pidä kavahtaa.

Keho on aina meille totuudenmukaisimpia mittareita tarkkailla omien voimien määrää ja kuormituksen sietokykyä. Onko voimavarat jaettu oikein ja osaammeko antaa armoa myös itsellemme? Tunnemmeko oikeasti voivamme hyvin, niin fyysisesti kuin henkisesti?

Talvipäiväntaitekohta on ikiaikainen riittien tekemisen hetki, siksi se on erinomainen ajankohta hidastaa ja luoda katsetta sisäänpäin.  Tähän osaltaan apua antaa maya kalenteri ja maya-astrologiset tulkinnat. Ne edustavat ajatonta tietoa, jolle itse luot merkityksen tässä hetkessä.

Maya-astrologinen Olosuhdetulkinta avaa maya-astrologisen kohtalonkuvan taustarakennetta.  Kaikkea ei voi eikä pidäkään sanoittaa aina valmiiksi. Siksi kyseisen tulkinnan alkuun on luetteloitu osa-alueita, joista dreamspell-järjestelmään kuuluvien 20 aurinkomerkin tulkinnat rakentuvat. Toki tärkeimmät niistä käydään tulkinnassa läpi. Symbolin edustaman tunnetilan kartoitus on sen keskeisintä tietoa.

Tutustu maya astrologiseen olosuhdetulkintaan tästä

Maya-astrokalenteri puolestaan puhuu nyt-hetken ajatonta kieltä. Se opettaa meille puhdasta LÄSNÄOLOA! Olipa intohimosi kohde rakastettusi, harrastuksesi, autosi, moottoripyöräsi, lapsesi, työsi, urasi tai ihan mitä muuta tahansa, niin se tarvitsee Sinun varauksetonta ja omistautunutta läsnäoloasi voidakseen laskeutua rakkautena sydämeesi.

Tutustu Mayakalenteriin tästä

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen