Voima kanssasi – Käärmeen aaltojakso 9. (25.10–6.11.19)

Kirjoitettu: 25.10.2019

Käärmeen aaltojaksolla jyllää elämänvoima kaikessa mahtipontisessa itseriittoisuudessaan. Vahvojen voiminen ja mielipiteiden kohdatessa sisäiset ristiriidat korostuvat, siksi on tärkeää pitää sydän mukana kaikissa päätöksissä.

Alkukantaiset elämänvoiman väreet tuntuvat hyökyvän kohti mitä kummallisimpia kanavia pitkin.  Teoriat saa jättää toissijaisiksi, sillä käärmeen jakso liikkuu ja laittaa liikkumaan perusasioiden keskellä, fyysisistä tuntemuksista tukea ja hyväksyntää hakien. Tuleeko palaute kokemuksista nyt raastinraudan vai hallittuja tunnesiivuja suoltavan juustohöylän kautta, riippuu pitkälti asetetuista ennakko- odotuksista. Millä mielentilalla on lähdetty liikkeelle? Ainakin häiriöitä on helppo houkutella omaan tunnekenttään, sillä suunnitelmien muutokset ja ennakoimattomat käänteet ovat enemmän kun todennäköisiä. Positiivista suhteutumista kannattaa pitää yllä varsinkin omaan kehoon, sillä mihin voisit luottaa ja kehen uskoa, jos et itseesi? Jos et ole ankkuroitunut fyysiseen olemukseesi hyväksyvällä asenteella, olet altis niin sisäsyntyisten, kuin ulkopuolelta tulevien kriittisten voimien vaikutuksille. Ole arvoisesi ilman mitään reunaehtoja.

Motiivit, vaistot ja halut tulevat käärmeen kautta tunnistettavimmiksi! Täyttymättömät mieliteot ja turhilta vaikuttavat ponnistelut ovat omiaan katkeroittamaan ja synnyttämään eriarvoisuutta ruokkivia ajatuksia. Käärmeelle on asetettu marttyyrin osa jo aikojen alusta lähtien, silti se tietää olevansa oman elämänkohtalonsa käytäntöönlaittaja numero yksi, jolle esteinä näyttäytyvät asiat voivat toimia jopa yllykkeinä ottaa hommat haltuun. Ota kantaa ja tunnusta väriä.  Karisma on hyödyllinen voimavara niin kauan kun sillä ei tukahduta ympäristöään tai pyri väkisin hallitsemaan jotain. Vaatimukset itseä ja muita kohtaan on muistettava pitää realistisina.  Liikkeen ylläpitäminen on aktivoitumisen ja tiedostumisen avain kaikessa. Kun tunteet vellovat, on hyvä saada tavoitteellinen kiintopiste edes jostain, jotta omaa prosessiaan voisi ymmärtää paremmin.

Mitä elämänvoima on? Elämänvoiman tunnistaminen ja läsnäolo sen kanssa on hyvin henkilökohtainen kokemus, jota elämänsisältö pitkälle määrittelee. Silti elämänhalu voi kokea takaiskuja pienistäkin mielentasapainoa järkyttävistä seikoista. Ei kuitenkaan paikkaa josta elämänvoiman lähteitä ei voisi löytää. Sen aiheita on kaikkialla ja ensisijainen elämänvoimandynamo löytyy meistä itsestämme. Pääseminen yhteyteen tuon voimakeskuksen kanssa on helpompaa, mitä lähemmäs omaa hyväksyttyä minuuttamme, omaa luontoamme, pääsemme tässä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Käärme syöksee meidät johonkin vääjäämättömään prosessiin oman fyysisyytemme kanssa. Kaiken kattavat sallimuksen ja myötätunnon puutteiden korjaamiset kuuluvat alkavan jakson työlistalle. Elämänilon, fantasioiden, viettien ja halujen moninaisuudessa maailma odottaa, että osaisimme myös nauttia ihmisenä olemisen fyysisyydestä ilman ahdistavia ja tuomitsevia syyllisyyden tunteita. Kaikki tuo avaa tilaa myös sille hengen läsnäololle, josta käytämme nimityksiä arvokas ja kestävä ja pyhä.

Käärme tietää ja tuntee maailman karuuden ja matkaan kuuluvat hankaluudet. Silti se jatkaa matkaansa ja onnistuu ylittämään kaikki tielle tulevat esteet. Kokonaisuuden osana se hyväksyy osansa antaen myös muille tilaa ilmaista syvintä luontoaan. Salli muutosten tapahtua kun ilmeinen tarve sellaiselle ilmentyy.

Käärmeen aaltojakson voimapäivät:

25.10 Magneettinen Käärme: Luottamalla vaistoihin voin tunnistaa päämääräni.

29.10 Yliääni Kuu: Selkeyttämällä kommunikaatiota määrittelen oikeat toimintatavat.

2.11 Solaarinen Taivaanvaeltaja: Toteutan aikomukseni olemalla valpas ja tarttumalla hetkeen.

6.11 Kosminen Maa: Siedän läsnäoloa tahdistumalla vallitseviin olosuhteisiin.

Maya-astrologi Esa Hyppönen