Myrsky aaltojakso (29.9 - 11.10.19) – väistöliikkeitä vai kohtaamisia 

Kirjoitettu: 30.9.2019

Myrskyn aaltojakso on tullut kiihdyttämään omaehtoisen tekemisen voimaa ja auttamaan muutoksen näkyvämmän, rakenteellisen puolen toteuttamisessa. Itseluottamusta mitataan nyt mm. nopeissa ja yllättävissä tilanteissa, jotka kuitenkin ovat pitkän aikavälin valintojen vääjäämättömiä ja osin ennalta arvattavia lopputulemia. Olet saattanut aavistaa mihin kaikki on johtamassa. Kehokin on voinut antaa siitä omat signaalinsa. Silti matka myrskyn keskukseen on usein paljon vaikeampaa kuin itse asian ytimen kohtaaminen. Vaikka suuri määrä työtä onkin jo takana, viimeisen ajatuksen, askeleen ja valinnan merkitys ratkaisee. Missä mielentilassa sen teemme? Suommeko itsellemme vapauden tehdä päätöksiä ja valita oikein?  Muutosvoimaa on tällä aaltojaksolla runsaasti käytettävissä. Eli jos jotain on suinkin tehtävissä, keskeneräisiä asioita ei paranisi nyt jättää taakseen.

Mahdollisuudet ristiriitaisiin tilanteisiin ovat monien asioiden suhteen mahdollisia ja päällisin puolin ne voivat myös näyttäytyä pahemmilta mitä todellisuudessa ovat. Näkyväisyys niin ajallisesti kuin kokemusperäisesti on erityisen huono ja siksi ainoa varmuus on tässä hetkessä, jossa juuret omaan kehoon ja olemisen tilaan voi tunnistaa. Ulkoisti kaikki muu voikin olla enemmän tai vähemmän irti ja epävarmuutta huokuvaa. Uskalla luottaa sisäiseen tuntemukseen mille omistautumisen voimaa ja loppuun viemisen mentaliteettia kannattaa kohdistaa.

Huomaa, että se minkä mielsit lopulliseksi saavutukseksi tai elämäntehtävän kaltaisena pysyväisyytenä, ei ollut sitä kuin pienen hetken muodossa, jossa kykenit sen sellaiseksi tunnistamaan. Myrskyn jakso vie käsittelemään suhdettamme pettymyksiin ja siihen, millaisia jälkimaininkeja ne ovat jättäneet tiedostamattoman mielemme alueelle.  Myrsky jos mikä osaa kääntää tunne-elämän syvät vedet ja nostaa pohjasakat pintaan. Se odottaa, että sallit osan itseesi mieltämistä asioita tuhoutua ja kuolla turvallisesti, koska kokemus ja näkemys niistä on jo saatu ja mahdollisuus jatkaa eteenpäin on mahdollista. Ei ole mitään hävittävää; sillä ajatuksella myrsky puhdistaa kielteisyydestä ja uudistaa kohti ymmärrystä, että tuntemattomaan voi sukeltaa ilman pelkoa. Mikään ei ole liian vaikeaa, jottei sitä voisi lähestyä tavalla, jolla itse kykenet sen tekemään. 

Myrskyn symboliikkaan liittyy omistautuminen parantamiseen ja puhdistamiseen laajemmin. Se on iätön, nuorekkuutta ylläpitävä voima ja intelligenssi. Myrsky ei pysähdy, vaikka voi pysytellä pitkiäkin aikoja näkymättömissä. Se on välttämätön osa maailmassa vaikuttavaa muutosta. Voitko siis vastaanottaa ripauksen tätä muutosvoimaa omaan olemiseesi, ei repivänä ja riehuvana myrskynä, vaan lempeänä myrskyn nostattamien aaltojen taltuttajana, kielteisyyden ja mielentilasi seestyttäjänä. 

Aaltojakson voimapäivät

– Magneettinen Myrsky 29.9.; Vedän puoleeni muutoksen tarkoituksenmukaisuuden.

– Yliääni Yö 3.10; Määrittelen itse runsauden muodon.

– Solaarinen Käsi 7.10; Tartun parantamisen aiheisiin.

– Kosminen Apina 11.10; Muunnan loppuunsuorittamisen leikkimällä ja olemalla utelias elämän tarjoamille mahdollisuuksille.


Maya-astrologi Esa Hyppönen