Kantavat pilarit – Maailmojen Sillanrakentajan Aaltojakso 16.9- 28.9.19

Kirjoitettu: 16.9.2019

Onko jotain jonka yli pitäisi päästä? Elämän kantavat voimat ovat valmiina odottaen ensimmäistä askeltasi. On aika tehdä päätöksiä ja luottaa elämän kantavuuteen ilman epäonnistumisen tai uhrautumisen pelkoa.

Maailmojen Sillanrakentaja kehottaa tarkistamaan laskelmat ja tekemään uusia arvioita suunnitelmien pohjaksi. Aiemmat pelot ja epävarmuudet ovat saattaneet sotkea loogista ajattelua ja vääristää mielikuvaa vaivannäön hinnasta. Hyvät mahdollisuudet ovat tällöin jääneet käynnistymättä. Vastaavasti myös liiallinen kiire ja säheltäminen epäolennaisuuksien kanssa ovat voineet jättää keskeisiä asioita huomaamatta. Kuinka tosissasi olet ottamassa vastuuta tekemisistäsi?  

Sillanrakentaja puhuu hiljaisuuden kieltä jonka kaikki voivat tunnistaa ja osata. On maltettava myös kuunnella ja miettiä mihin suuntaan kuulevat korvat kannattaa nyt kallistaa. Välttämättä se ei ole mielenmaisemasi kuuluvin tai huomiota herättävin äänilähde. Sosiaalista neuvokkuutta joka tapauksessa tarvitaan ja sitä hankitaan hakeutumalla sinne missä keskustelut käydään ja kuvioita suunnitellaan. On aika saattaa omakin mielipide kuuluville. Yhteiskunnallinen aktivoituminen ja vaikuttaminen edellyttävät kuitenkin monimuotoisuuden ehdotonta hyväksymistä. Pyri myös välttämään lukuisat provosoitumisen ansat. Siltojen polttaminen ja mielipahan valtaa jääminen ei palvele ketään, paremminkin se kertoo tunnekontrollin menetyksestä. Jakso muistuttaa pitämään kulkuväylät avoinna ja olemaan avoin erilaisille näkökannoille. Yhteyksien ylläpitäminen / rakentaminen luovat verkostoa, joka auttaa arvioimaan asioita riittävän kattavassa valossa ja kontekstissa. Jos oikeasti haluat vaikuttaa, mitään kontaktipintaa ei pidä nyt ylenkatsoa.

Tunnistatko oikein ne elämän kantavat voimat jotka vaikuttavat hyvinvointiisi? Turvallisuus ja varmuus ovat hyviä asioita ja niiden eteen kannattaa toki tehdä töitä. Liiallinen itsekontrolli ei kuitenkaan saa estää luovan energiasi purkauksia. Sallithan myös materiaalisen elämän moninaisuuden olla hyväksytty osa tätä hetkeä. Oli kysymys runsaudesta tai jonkin puutteesta, koeta löytää rakkaudellinen suhde ajatuksiisi ja vallitsevaan olemisentilaasi.

Maya-astrologiassa Maailmojen Sillanrakentaja edustaa kuolemaa ja ilmestystä. Sen voimistama ajan aaltoperiodi nojaa pitkälti historiaan, perinteisiin ja näiden yhteiskunnallisiin vaikutuksiin tässä ajassa. Usein historia tuntuu vain toistavan itseään, vaikka useimmat olisivat valmiit muuntumaan ja ottamaan vastaan tietoisuuden kehityksen mahdollistaman seuraavan vaiheen. Kaikki muutokset tapahtuvat itse asiassa juuri Maailmojen Sillanrakentajan edustaman energian kautta. Se on muutos, jota ei voi sivuuttaa tai unohtaa. Tässä mielessä periodi muistuttaa hengen merkityksestä ja asioiden väliaikaisuuden rinnalla. Irtautuminen on merkittävä osa elämää. Varsinkin Elämän ja kuoleman välistä siltaa on mielentasolla vaikea käsitellä, eikä sitä monikaan halua ajatella. Parhaimmillaan jakso voi kuitenkin avata mahdollisuuksia toteuttaa monia pieniä kuolemia ja uudelleen syntymiä arkisen elämänmenon sisällä. Käytä niitä hyväksesi. On asioita joiden on aika jäädä taakse, unohtamatta niiden tuottamien kokemusten arvoa ja merkitystä. Kulje siis eteenpäin, näe uusia siltoja ja ylimenopaikkoja.  Voisitko mahdollisesti itse luoda sellaisen, itsellesi tai jollekin toiselle?

Olemisen väliaikaisesta luonteesta huolimatta jakso vahvistaa ajatusta hetken pysyvyydessä ja niin yhteiskunnan edustaman kokonaisuuden kuin oman elämän tukipylväiden rakentamisessa. Ajallisuus on ajattomuuden sylissä ja tunnistettavissa. Sillanrakentaja intelligenssi korostaa; Mikään 

ponnistus ei ole ollut tai tule olemaan tarpeeton.  Olen täällä nyt ja tämän hetken, silti luon ikiaikojen turvaa ja pysyvyyttä tuleville sukupolville vieden kehitystä omalta osaltani eteenpäin niin kuin vain itse osaan. 

Aaltojakson voimapäivät:

– 16.9. Maailmojen Sillanrakentaja: Visiot ovat todellisia ja toteutettavissa jos niin haluan.

– 20.9 Yliääni Koira: Kun hallitsen tunteeni, hallitsen todellisuuden jota elän ja luon todeksi.

– 24.9 Solaarinen Taikuri: Jokainen suhde ja kontakti voivat antaa jotain arvokasta. 

– 28.9 Kosminen Peili: Yliherkkä hauraus vai kirkas tyyneys, sinä valitset.


Maya-astrologi Esa Hyppönen