Käsiesi jäljet - Käden Aaltojakso 8.8.–20.8.19

Kirjoitettu: 8.8.2019

Eikö mitään tunnu liikahtavan, edistävän niitä asioita joita olet pitänyt tärkeinä? Käden aaltojakson energiat ovat aktivoimassa pysähdyksiin tai muuten unohduksiin jääneitä asioita. Käytännöllinen liike ja toimeliaisuus määrittelevät jakson olemusta. Nyt kannatta miettiä missä mennään ja mikä on niin levällään tai kesken, että asiaan on syytä havahtua. Loppuun saattamisen voimia on käyttävissä elämän pienissä kuin suurissakin prosesseissa.

Tällä ajanjaksolla keskeneräisyydet ovat nousemassa huomion kohteeksi. Kysymys voi yhtälailla olla konkreettisesta asiasta kuin jumittamaan jääneestä tunteesta tai ajatuksesta. Kuinka tyytyväinen nykytilanteesi olet? Onko vaiheessa olevien juttujen suhteen tehtävissä jotain? Ja voiko mikään tulla lopulta oikeasti valmiiksi?

Käden aaltojakso nostaa esiin kysymyksen valmiin määritelmästä, kuinka sen näet ja mitä se sinulle merkitsee? Ratkaiseeko valmiin ja keskeneräisen eron jonkin saavuttaminen? Vai voisiko matkalla olemisen tunnistaa jo täyttymyksenä sellaisenaan, joka kokemus kokemukselta tutustuttaa maailmaan ja mitä tärkeintä, meihin itseemme. Tässä mielessä Magneettinen Käsi kantaa armonliekkiä kämmenellään. Ehkä tulos tai onnistuminen voidaan mitata muillakin tavoin kuin tavoitteiden kautta, jotka usein syötetään meille ulkopuolelta tai ovat muuten omien egoististen ajatustemme hämärtämiä.

Tämän jakson aikana voisimme enemmän päästää irti yksilöllistä omaperäisyyttä jota meistä kaikista löytyy, mutta jota kuitenkin olemme syystä tai toisesta päättäneet olla tuomatta esiin. Käsiä ei ole syytä sitoa. Kädelle merkissä tekeminen on taidetta ja taide tekemistä. Sen elämänpaletissa eivät sävyt lopu tai ole minkään kanssa yhteensopimattomia. Jokainen hetki on mahdollisuus luoda syvempi ja kattavampi yhteys siihen mikä on, siihen mikä ehkä odottaa tarttumista.

Käsi edustaa ihmisen valmiutta kehittyä, eikä tuolle kehitykselle ole tilaa jos omaa vajavaisuutta tai tietämättömyyttä kykene hyväksymään. Mikään joka on jo valmiiksi täynnä, ei voi täyttyä, ellei valmiutta vanhasta käsityksestä luopumiseen tai uudistamiseen ole. Maailma on syntynyt siksi mikä se on, näyttäytyen näköisenämme, täydellisenä vastauksena kasvu- ja kehitystarpeisiimme. Käden pyrkimys lähestyä maailmaa elämänkipupisteiden kautta onkin usein tarkoitushakuista. Tulehtuneet paikat ovat avain parantamisen ja parantumisen tielle, jossa tietoisuuden muutokset alkavat tuottaa kokonaisvaltaisempaa ajattelua maailman ja ihmisen luonteesta.

Toteuttamisen käytännöllisyys voi kuitenkin painaa muita näkökohtia enemmän. Kun hommissa on tekemisen meininki ja mielenkiinnon kohde jota lähestyä, saa kaupan päälle yleensä myös tekemisen mielekkyyden ja tarmon. Olet silloin tarttunut ja paneutunut johonkin, koonnut energiaasi toiminnalliseen muotoon. Liika ajattelu saattaa vain sotkea sitä selkeyttä, jota keskittynyt toiminta pyrkii kokemuksien kautta nyt vahvistamaan. Käden suhteen kysymys on myös omien taitojen ja valmiuksien käyttämisestä. Siitä, että uskallamme paremmin hyödyntää potentiaalimme ja olemaan rohkeita ja omaperäisiä käsiemme jäljen jättäjiä.

Käden viivat sisältävät elämänkohtalomme suuntaviitat. Käsiesi jäljet taas kertovat konkreettista tarinaa sinulle ja sinusta. Millainen tarinasi on ja mihin suuntaa haluat sitä viedä?

Aaltojakson voimapäivät

– 8.8. Magneettinen Käsi: Tunnistan tekemisen tarkoituksen.

– 12.8 Yliääni Apina: Kokoan mielenvoimat ja ymmärrän luovuuden vahvuudet.

– 16.8 Solaarinen Kotka: Vahvistun ottamalla huomioon yksityiskohdat, jotka odottavat reagointiani.

– 20.8 Kosminen Myrsky: Annan muutoksen tapahtua.                                                                         

Maya-astrologi Esa Hyppönen