Tähdistä kirkkain – Tähden aaltojakso 30.6.19 – 12.7.19

Kirjoitettu: 1.7.2019

Tzolkinvuoden viimeinen eli 20 aaltojakso hehkuu Tähden merkissä. Se päättää 260 päiväisen kalenterikierroksen kypsyttäen vuoden aikana kohdattuja totuuden sirpaleita ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Tässä urakasta se koettaa suoriutua mahdollisimman tyylikkäästi ja hienovaraisesti, tasapainoa ja harmoniaa kunnioittaen, iloa unohtamatta.

Määrätietoinen päätökseen saattaminen voi useammallakin tapaa leimata tämän sisäistä valoa huokuvan energian esiinmarssia. Maailmankaikkeus on räjähtänyt ja sen kaikkeuteen sinkoamat kappaleet ovat luomassa sekasortoista mielentilaa ja epävarmuutta. Tyhjyydellä on aivan uudet mittasuhteet. Matka tähän epätodelliselta tuntuvaan pisteeseen on ollut pitkä, osin tiedostamaton ja monien haastavien valintojen sävyttämä. Siksi havahtuminen hajoavaan todellisuuteen on pelottavaa ja paljastavaa, mutta silti välttämätöntä. Uusi järjestys on syntymässä ja muutos vetää mukaansa. Se ei ole enää pelkästään näkökenttämme sisällä tapahtuvaa liikehdintää tai käsin kosketeltavaa fyysisyyttä, vaan ihomme alle uinutta syvällisempää muutosta, jonka moniulotteisesta syvyyttä emme ehkä ole osanneet edes arvat. Silti se muuntaa meitä sisältäpäin osaksi laajempaa muutoksen virtaa, sen tietoisempaa omakohtaista ilmaisua, jossa elämän sisältö saa vapaasti tapahtua ilman samaistumista käsitteiden tiukasti rajaaviin kulisseihin. 

Kun tarkoitusperien puhtauden ja vapauden tunteet on otettu sydämeen ja istutettu sinne pysyvinä totuuksina, eivät ne voi olla tuomatta eleganssia hohdettaan kantajansa auraan. Tähti syttyy, sytyttää ja johdattaa täsmäytetylle kurssilleen. Rohkeus astua esiin on sen tunnusmerkki. Tähden tehtävä on valaista tietä ja luoda luottavaista ilmapiiriä epävarmuuksien keskelle tai vailla suuntaa oleville elämänalueille. Voit saada mukaasi myös muita, sillä tähdet tunnistavat toisensa ja voivat yhdistää voimansa. Niin aatteet kuin monet muotivirtauksetkin saavat voimaa tähden tyylitietoisesta intelligenssistä, viehätysvoimasta ja aistikkuuden heijastumista.

Elämä on hakemassa kaikkein kauneinta ilmaisuaan ja tuon ajatuksen edessä seisovat ristiriidat eivät suinkaan ole katoamassa kartalta. Itse asiassa häiriöt olemisen soinnikkuuden ja soljuvuuden edessä ovat omiaan nostattamaan kyseenalaistamisen tunteita ja vastustusta. Ei pelkästään itsessämme, vaan myös ympärillämme. Voiko mikään tapahtua luontevasti ja helposti? Saako niin edes toivoa?  Kyllä, voi tapahtua ja niin todellakin saa ajatella. Äärimmäisyyksien välttäminen on kuitenkin nyt hyvä yleisohje kaikkiin olemisen muotoihin, tarkoittamatta silti tavoitteista tinkimistä. Hyvällä tilannetajulla ja leikkisällä asenteella jarruttavat jännitteet on mahdollista purkaa jo ennen niiden kärjistymistä. Siksi valitsemillasi vuorosanoilla on suuri merkitys, ja siksi sisääntulo herkkiin tilanteisiin on osattava tehdä erityisen hienovaraisesti.

Muista, että vaikka kilpailuhenkisyys on herkässä, et ole haastamassa ketään kamppailuun, vaan herättämässä itseäsi eloon ja antautumassa alkuperäisille tunteille ja ajatuksille, omalle luonnolliselle itsellesi. 

Aina suuria mullistuksia tai käänteitä asioiden oivaltamiseksi ei tarvita, mutta joskus niidenkin kohtaaminen on väistämätöntä. Tähden aaltojakso ottaa elämän vastaan laine kerrallaan, kiiveten harjalle ja tullen sieltä alas, aina vähintään muutamaa kokemusta ja näkemystä rikkaampana. Tähti on kuin meri ja osana merta se tietää, ettei voi hukkua.

 

Aaltojakson voimapäivät

– Magneettinen Tähti 30.6.; Vedän puoleeni kauneutta ja harmoniaa voidakseni jakaa sitä muille.

– Yliääni Ihminen 4.7; Otan vastuun vapaan tahtoni ilmaisuista sellaisina kun ne tässä hetkessä ilmenevät.

– Solaarinen Soturi 8.7; Haastan älykkyyden voiman kommunikoidakseni asioista jotka odottavat huomioimista.

– Kosminen Aurinko 12.7; Muunnan olemisen tarkoituksen ja annan mestaruudelle näköiseni muodon.

 

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen