21.6 Kesäpäivänseisaus Yliääni Myrskyn merkissä

Kirjoitettu: 20.6.2019

Kuten länsimaalaisessa astrologiassa myös maya astrologiassa todennetaan tänä kesänä astrologista myrskyä. Juhannuksen ja sen jälkeen on luvassa aikamoista sekametelisoppaa tunnetasolla. Meidän on pakko oppia asettamaan rajoja ja kieltäytymään asioista mitkä eivät enää tue henkistä kasvuamme. Monia asioita voi joutua tänä kesänä kyseenalaistamaan ja pohtimaan, missä mitassa aiempia sopimuksia ja valintoja on syytä pitää vielä voimassa? Kantaako vanha parisuhde vai onko aika päästää siitä irti.

Myrskyssä on voimaa

Olet tulossa ulos vanhojen rakenteiden synnyttämästä ilmapiiristä ja kasvamassa kohti uutta tietoisuutta, kohti uutta Sinää. Käynnistymässä oleva syvällinen muutosvaihe tulee hämmentämään voimakkaasti myös fyysisen elämän ilmentymiä, siksi asioille aiemmin asetetut itseisarvot voivat menettää osan merkityksistään.

Kesäpäiväntasausta hallitsee maya-merkki Yliääni Myrsky 

Vuosineljänneksen mayamerkkinä Myrsky on johdonmukainen elämän uudistaja. Myrskyn luonne on iätön ja luonnonläheinen. Mikään ei ole sille liian myöhäistä tai hukattua mahdollisuutta, siksi se haluaa nostaa esiin aina tuoreimman ja uudistumiskykyisimmän näkökulman itsestäsi. Myrsky kiihdyttää itseluomisen virtausta jonka avulla syvällinen voimaantuminen tai sen tarve voidaan tunnistaa. Tällöin sinusta voi tulla todellinen myrskynratsastaja, sen liikevoiman hyödyntäjä ja muutoksen täytäntöönpanija. Sinun täytyy vaan uskaltaa heittäytyä myrskyn matkaan.

Itsekehityksen voima

Kesäpäivän myrskyn nostattama hetkellinen epäjärjestys on parhaimmillaan todellinen kasvupyrähdys. Tarvitaan vain päätös avata tie tuolle puhdistavalle myrskylle ja antaa se vaikuttaa omalla voimallaan. Se mitä myrskyn jäljiltä jää seisomaan omille jaloilleen on yleensä kestävää ja ajatonta, oli se sitten rakkautta, ystävyyttä tai tiettyä olemisen tapaa.

Koska myrskyn usein päättää jotain elämässämme ja aloittaa vastaavasti jotain uutta, on sen keskellä hyvä pyrkiä vakauteen mutta katsottava tarkasti millaisista aineksista sen itselleen muodostaa jatkoa ajatellen. Koska elämän fyysiset rakenteet ovat nyt epävarmoilla pohjilla, on henkisen yhteyden ja yhteenkuuluvuuden ajatuksiin aihetta panostaa.  Koska elämän fyysiset rakenteet ovat nyt epävarmoilla pohjilla, on henkisen yhteyden ja yhteenkuuluvuuden ajatuksiin aihetta panostaa.

Avarakatseisen ja hyväksyvän ilmapiirin ylläpitäminen luo joustavuutta jota elämän muutoksissa aina tarvitaan.  Etsi itsestäsi nyt perhosen keveyttä. Keveys voi luoda myös rakkauden kestäväksi myrskyn keskellä, silloin kun se ei ole sidottu ahtaisiin määritelmiin ja ennakko odotuksiin.  Näin rakkaus kykenee säilymään katkeamattomana taipumaan maailman myrskyissä kuin heinänkorsi merenrannalla.

Myötätunnon voimalla

Lukkiutuneiden tilanteiden yleisavaimeksi vuosi tarjoaa todellista totuuden tiirikkaa, myötätuntoa.  Virittämällä sitä yhä herkemmälle havahdutat myös omat vahvuutesi ajantasalle. Osoittamalla myötätuntoa tunnustat myös toisten oikeudet omaan kasvuunsa, niiden omanlaiseensa muotoon, sekä aikaansa että paikkaansa. Myötätunto on tapa luoda laajempaa yhteistä käsitystä oikeasta ja väärästä, hyvästä ja pahasta. Se on myös ehdotonta vasta-ainesta vihapuheelle ja ahdasmielisyydelle joka salakavalasti yrittää myrkyttää sisimpäämme myrskyn aikana. Siinä täsmä-ase juuri tämän ajan valonsoturille!

Mayatulkintojen ja oman maya-olemuksen syventämin on yksi tie vaikeiden tilanteiden ja elämän haasteiden kääntämiseksi mahdollisuuksiksi. Millaisia myrskynsiemeniä ja muutoksen väreitä omalle mayakartallesi on kylvetty? Oletko valmis uudistumaan ja kohtaamaan sen esittämät haasteet ja hyväksymään voimavarasi?  

Kesäale voimassa vain aikavälillä: 17 - 30.6.2019

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen