Kevätpäiväntasaus avaa valovoimaisimman vuosineljänneksen

Kirjoitettu: 20.3.2019

Valon vuosineljännes käynnistyy tällä kertaa Maailmojen Sillanrakentajan hallitsemasta porttipäivästä antaen jaksolle varsin sähköisen alkulatauksen. Kevätpäiväntasauksen energia on säkkärämäistä ja liikkuvaluonteista, siksi purkautumisväyliä on hyvä pitää auki ja välttää asioiden patoamista sisälleen. Silti jakso on hyvää aikaa inspiraatioille ja omien mielipiteiden muodostamiselle ja niiden jakamiselle.

Sateenkaariporttipäivät

Tzolkinin feminiinisen puoliskon porttijatkumo (20.3–29.3) voidaan nyt tunnistaa sateenkaariportteina, joiden avautumiseen eivät aineellisuuden luomat raamit enää vaikuta. Aiempien rautaporttien maskuliiniset lainalaisuudet on koettu ja rautalankamallit katsottu loppuun. Puitteista riippumatta elämänsisällön tuottaminen on väkevästi omissa käsissä, laittaen kuitenkin miettimään olemisen mielekkyyttä. Sateenkaariporteissa liikutaan niin terveen järjen kuin tunteidenkin ulottuvuuksissa, joissa jäsentämättömät jutut saa rauhassa hakea kohdalleen. Nuo porttipäivät muistuttavat, että luomme henkisen ja emotionaalisen vireemme myötä ilmenemismuodon myös useimmille kohtaamillemme käytännön ilmiöille.  Siksi suhtautumistapojemme ja reaktioidemme tarkasteluun kannattaa varata aikaa. Kertovatko ne todella meistä, millaisena kaikuna ne palaavat luoksemme ja tunnistammeko itsemme työmme tuloksista?

Maya-astrokalenterissa jokaisen päivän luonne on erilainen ja nähtävissä erilaisien kokonaisuuksien vivahteina. Se tarjoaa aina jonkin perusenergiaansa liittyvän lähestymiskulman kyseiseen päivään.

Sateenkaaret syntyvät valon taittuessa vesipisaroista prisman väreihin ja osan valosta heijastuessa takaisin kohti informaationsa alkulähdettä ja kaikkea sitä mihin se tuolla matkallaan tavoittaa yhteyden. Tunnemme sadun sateenkaarenpäässä odottavasta aarteesta jota etsijän on kuitenkin äärimmäisen vaikea löytää. Tiedämme, että mitä lähemmäs sateenkaarta tulemme, sitä häilyvämmäksi se käy. Emme voi löytää sateenkaarenpäätä aineellisen maailman koordinaateista, sillä sen tuottamilla kangastuksilla on taipumus kadota siinä missä katteettomilla lupauksilla on tapana murentua. Yhtä vähän voimme ostaa asioita joita sielumme eniten kaipaa. Silti porttipäivien kutsua aarteen etsintään ei pitäisi nyt vastustaa. Fyysisen sateenkaaren näkeminen on porttipäivien tapaan suora kutsu kääntyä sisäänpäin ja hidastamaan elämänmenoa edes pieneksi hetkeksi, jotta omaamamme aarteet tulisivat tunnistettaviksi sellaisina.

Sillat yli virtojen

Kevätpäiväntasauksen ja porttipäivien sateenkaariajatus on merkki valon jatkuvasta läsnä olevasta ohjausvoimasta. Silti tulee aikoja jolloin meidän on välttämätöntä kääntää selkämme kaikille hyville ohjeille ja neuvoille, voidaksemme kirkastaa elämän tarkoitusta ja suuntaa jonne se on luomassa siltaa kuljettavaksi.

Vuodenajan aloittava Maailmojen Sillanrakentaja muistuttaa, että sateenkaarien tapaan silloillakin on kaksi päätä. Yhteyksien rakentaminen alkaa aina jostain ja sen voi aloittaa yhdestä pisteestä ja suunnata mitä tahansa tavoitetta kohti. Vapauta siis mielikuvituksesi luovat voimat ja luota, ettei niin suurta estettä ole jonka yli siltaa ei voisi lähteä luomaan, eikä niin suurta pimeyttä jonka läpi tietä ei voisi ryhtyä valaisemaan.

Maya-astrologinen maya-astrokalenteri voi olla osa tuon sateenkaaren päivittäistä todeksi tekemistä ja oman sillanrakennuksesi, yhteyksien rakentamisen arkkitehtuuria, jota voit hyödyntää eduksesi oman elämäntilanteesi täsmentämisessä.


https://www.maya-astro.fi/mayakauppa/maya-astrokalenteri

Kevätpäiväntasaus terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen