Palveleva Lohikäärme

Kirjoitettu: 25.11.2016

Myrskyn aaltojakso siirtyy 25.11 sähköisen Lohikäärmeen tarmokkaaseen otteeseen. Tässä jakson kolmannessa positiossa Myrskyn muuntavat ja muutoksia kartoittavat ajatukset testataan käytännössä, eli voivatko ne oikeasti toimia ja palvella tarkoitustaan, niin kuin alkujaan ehkä suunnittelit ja toivoit. 

Älä kuitenkaan jää ihmettelemään kaikkien niiden aloitteiden ja uusien mahdollisuuksien määrää, jota päivä voi kuin puoli vahingossa avata mieleesi. Kun unelmilla on suunta, tee kaikki valinnat niiden ehdoilla. Johdonmukaisuus vie eteenpäin eikä pienien hankaluuksien vuoksi kannata kaataa kokonaisia hankkeita, vaikka kriittisyys onkin hivuttamassa rimaa yhä korkeammalle.

Lohikäärme tuo sähköisessä olemuksessaan myös laajempaa taustavaikutusta jakson luonteeseen.  Seuraavat 20 päivää se hallitsee näköaistinkautta kautta virtaavaa informaatiota. Nyt ei katsella kengän kärkiä eikä haahuilla pitkin taivaanrantaa. Katseessa on kohtaamisen voimaa ja sitä on suotavaa myös käyttää. Se on suoruutta ottaa maailma vastaan sellaisena kuin se tässä hetkessä näyttäytyy. Kaikkea ei kannata yrittää muuttaa mieleisekseen tai kyseenalaistaa vain siksi, että se edustaa jotain muuta kuin mihin itse on tottunut.

Näkökenttään voi siis mahduttaa paljon erilaisuutta ilman ristiriitoja. Siinä yksi keskeinen jakson esittämä koetinkivi. Kuinka paljon valoa sinun verkkokalvosi voivat suodattaa ympäristöstä? Kysymys tässä ei ole pelkästään aisti- ja hermoratojen fyysisestä toiminnasta, vaan olemuksesi yleisestä vapautumisesta nähdä ja kokea yhteisöllisyyttä ja ykseyttä, kaikkien kohtaamiesi ilmaisutapojen lävitse.

 

Terveisin maya-astrologi
Esa Hyppönen